› 
 › 
Pudra.com 16.04.2012

Mimolet Ege ve Antiochia bu yaz Casa Dell Arte'da

Türkiye’nin ilk sanat oteli olan Casa Dell Arte bu yaz Bodrum'un en iddialı mutfaklarına sahip olacak. İstanbul’un çok konuşulan iki restoranı Mimolett ve Antiochia yazın Casa Dell Arte Bodrum'da.

Açıldığı tarihten bu yana çizgi üstü performansı ve kalitesi ile yemek severlerin ilgi odağı olan Mimolett, Torba’nın incisi Casa Dell Arte Oteli sahilinde bu defa farklı bir menü ve konsept ile yeni bir sürprize hazırlanıyor. Mimolett’in sahibi ve şefi Murat Bozok’un hayranı olduğu Ege’nin yerel lezzetlerini farklı bir biçimde sunacağı Mimolett Ege, bu yazın en çok konuşulan restoranı olmaya aday.

Mimolet Ege ve Antiochia bu yaz Casa Dell Arte'da


Casa Dell Arte’nin Bodrumlulara bir sürprizi daha var: Antakya'nın yerel tatlarını kendine özgün bir tarzda sunan Asmalimescit'teki Antiochia da, nefis menüsüyle bu yaz Casa dell Arte'da olacak.

Bu yaz Bodrumlular Ege'nin en güzel koylarından Torba'ya, Casa Dell Arte'a taşınacaklar... Zira rafine mutfağıyla Mimolett Ege ve lezzeti Doğu-Batı senteziyle sunan Antiochia orada olacak. Doğrusu Pudra.com editörleri olarak biz şimdiden çok heyecanlıyız. Yazın Bodrum'da olmak için daha fazla sebebimiz var artık. Hem Casa Dell Arte'ın etkileyici atmosferi ve servisi, hem de Mimolett Ege ile Antiochia'nın orada oluşu ilk fırsatta bizi Bodrum'a götürecek.

Casa Dell'Arte Hotel of Arts & Leisure
Adres: Torba Mahallesi, İnönü Caddesi No: 66 Torba Bodrum / Muğla
Tel: (0252) 367 1848

www.casadellartebodrum.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER