› 
 › 
pudra.com 06.07.2010

Monk by Babylon Çeşme Marina'da açıldı

Bu yazın en keyifli yerlerinden biri Çeşme Marina'da açılan Monk by Babylon. Monk, yemekleri ve konserleriyle yaz gecelerinin vazgeçilmezi olmaya aday.

ÇEŞME MARİNA’NIN MÜZİK, KEYİF VE YEMEK MEKÂNI: MONK by Babylon

Monk by Babylon Çeşme Marina'da açıldı

Babylon’un İstanbul’da 10 yıl, Çeşme’de 5 yıldır devam eden müzik, yemek ve keyif alınacak zamanlar yaratma süreci, sonunda yepyeni bir markaya yön verdi: “Monk by Babylon”.

Çeşme Marina içinde açılan Monk by Babylon, yemek ve müziğin, ruhu okşayan, merak uyandıran ve kışkırtan tüm lezzetlerinin Ege’deki buluşma noktası. Marina’nın kendi terasına sahip tek mekanında… Karşınızda, Çeşme Kalesi’nden bir manzara var. İçeride ise, tekne sahibi olsun olmasın, herkesin kendine ait küçük konforlu bir köşe yaratacağı, en ince detayına kadar düşünülmüş (kablosuz internet hizmeti, gazete ve dergiler vs) rahat ve keyifli bir ortam sizi bekliyor.

Monk by Babylon’da günler sabah saat 08:00’de başlayıp, gece 02:00’ye kadar uzuyor.

Zengin kahvaltı menüsünü, çok seçenekli öğle yemeği menüsü takip ediyor. Güneş sonrası hafif bir müzik ve belki bir iki kadeh içki… Derken akşam oluyor. Akşam yemekleri Monk by Babylon’da çok daha keyifli. Çünkü sahnede her akşam canlı müzik var. Bu sezon Della Miles, Marcia Castro, İlhan Erşahin, Aşkın Arsunan gibi isimler, yeni ve henüz duyulmamış projeleriyle çıkıyor sahneye.

Yemeği daha lezzetli hissettiğiniz, içkinizi daha bir keyifle yudumladığınız, müziğin kulağınıza daha hoş geldiği bir yer düşünün. Ve günlük hayatın rutinlerini, değerini bilerek yaşadığınızı…

Orası, Monk. Monk by Babylon...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER