› 
 › 
Pudra.com 26.03.2012

Mövenpick Hotel Istanbul’da Paskalya Brunch'ı

Mövenpick Hotel Istanbul’da geleneksel Paskalya spesiyaliteleri ve çocuklara özel çikolata kursuyla renkli bir Paskalya Brunch'ı sizi bekliyor.

Mövenpick Hotel Istanbul, 8 Nisan 2012, Pazar günü, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte neşe içinde bir Paskalya Yortusu geçirmeniz için nefis bir brunch sunuyor.

Mövenpick Hotel Istanbul’da Paskalya Brunch'ı

Rengarenk yumurtalar ve Paskalya tavşanlarıyla süslenecek olan AzzuR Restaurant'ta, İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibinin hazırladığı, geleneksel Paskalya spesiyalitelerinden oluşan muhteşem brunch'ın keyfini 12.00-15.00 saatleri arasında çıkarabilirsiniz.

Birinci, ikinci ve üçüncüye çikolatadan yumurtaların hediye edileceği Yumurta Avlama Yarışması’na da ev sahipliği yapacak AzzuR Restaurant'ta çocuklarınız çikolata kursuna katılıp lezzetli çikolatalar hazırlamayı ve çikolatadan paskalya yumurtası süslemeyi öğrenecek ayrıca palyaço gösterisiyle eğlenceli bir gün geçirecekler.

Kişi başı KDV dahil 88 TL olan Paskalya Brunch’ı, 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için ise %50 indirimli. Üstelik çocuklar için düzenlenen Paskalya çikolataları kursu, brunch ücretine dahil.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER