› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.01.2010

Nişantaşı’nın yeni mekanı: Maçka Brasserie

Uzakdoğu sentezli Fransız tatlarından oluşan mönüsüyle “Maçka Brasserie” açıldı.

Port Sedef’i bilir misiniz? (Bilmiyorsanız Pudra.com olarak bir an önce Sedef Adası’nı ziyaret etmenizi ve mekanın keyfini çıkarmanızı öneririz…) Hem lezzetleri, hem doğasıyla büyüleyici Port Sedef’ten bildiğimiz deneyimli işletmeci Muhittin Ülkü, şimdi de Nişantaşı’ndaki yeni mekanı Maçka Brasserie’yi sunuyor. Mekan, şehrin merkezinde sunduğu özgün, huzurlu ve keyifli atmosferini mönüsünde yer alan birbirinden lezzetli tatlarla birleştirerek konuklarına keyifli bir deneyim vaat ediyor.

Nişantaşı’nın yeni mekanı: Maçka Brasserie

İstanbul’un tüm renklerini, enerjisini, keyfini içinde barındıran Nişantaşı’na yepyeni bir soluk getiren Maçka Brasserie, şefi Hakkı Alkan’ın öncülüğünde hazırlanan mönüsünde, Fransız mutfağıyla, eşsiz baharatlarla zenginleştirilmiş Asya mutfağını ustaca bir ahenkle birleştirerek, ilginç bir o kadarda cezp edici tatlara ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’de ilk kez Fransız ve Asya mutfağının karışımından oluşan mönü, öğlen ve akşam saatlerinde sunduğu farklı mönülerle günün her saatinde konuklarına eşlik etmeyi hedefliyor. Öğle saatlerinde iş ve alışveriş temposuna eşlik edebilecek hafif ama seçkin alternatifler; akşam yemeği için sürprizli, zengin şarap seçenekleri ile birbirinden farklı lezzetler… İster yoğun iş temposuna ister alışveriş koşuşturmacasına verilen kısa bir mola, ister uzun sohbetlerle renklenen keyifli bir akşam yemeği… Zengin şarap seçenekleri eşliğinde birbirinden farklı lezzetler Maçka Brasserie’nin mönüsünde ki yerlerini aldılar.




Maçka Brasserie
Adres: Teşvikiye Caddesi, Maçka -İstanbul
Tel: 0212 296 0211


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER