› 
 › 
urbanlulu.com 21.09.2010

Nusret Steakhouse vazgeçilmez olacak

Etiler Çamlık'ta Nusret Gökçe'nin açtığı Nusr-et açılalı çok kısa bir zaman olmasına rağmen et sevenlerin vazgeçilmezi oldu. Bu popüler steakhouse'a rezervasyon yaptırmadan gitmeyin...

Bir yeri vazgeçilmez yapan şey nedir derseniz, bir yediğimi bir sonraki gidişimde de aynı lezzette yiyebilmek derim. Bunu yapan ve özellikle yeni açılan mekanlar için tek notum budur.


Günaydın’da kök salan kasabımız Nusret, Etiler Çamlık’a kendi tabelasını (Nusr’et) asıp, ızgaranın başına geçince değişen hiçbir şey olmadığını gördük, tattık.

Bir yediğimizi bir daha yedik.

Yıllarca sıyırıp pişirdiği etlerin sırrını bir de Amerikalar’da okuyup öğrenince işin rengi değişmiş. Bin yılın Turkish Delight’ını tutmuş Çamlık Delight yapmış Nusret.

Lokum diye tabir ettiği bir eti var ki, tarifi de lezzeti de mümkün değil; Tek çare gidip yemek.

Açık söyleyeyim bu lezzetin bir benzeri Gaziantep’te Halil Usta’da var. Ama onda da sadece öğle servisi olup, yanında iki kadeh atamadığınız için bu anlamda Nusret’in havası bir başka.

Bir başka Nusret özelliği de bırakın her masayı, müşteriyi, her parça etle bizzat kendi ilgileniyor. Kimin nasıl et yediğini daha ilk servis yaptığında çözen Nusret’in kusursuz ekibi de sizi zevkle ağırlıyor. Tek bir şeye dikkat etmenizde fayda var, yemek için gidecekseniz de, ev için sipariş verecekseniz de bunu mutlaka önceden arayarak yapın.

New York usulü pişmiş etleri sevenleri, Arjantin bifteklerine bayılanları buluşturan Nusret’te her zaman aynı kaliteyi bulacağınızdan kuşkunuz olmasın. Özelikle hafta sonları bir aile yemeği için çok iyi bir alternatif.

Nusr'ET Steak House
Nusret Gökçe
Etiler Çamlık İhsan Aksoy Sokak No 6 Etiler - İstanbul
Reservasyonlarınız için: 0212 265 30 37


Kaynak: www.urbanlulu.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER