› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.10.2012

Octoberfest İstanbul başlıyor!

Almanya’nın en büyük ve en renkli karnavalı Oktoberfest İstanbul'da. 13 Ekim Cumartesi günü Swissotel The Bosphorus’un bahçesinde gerçekleştirilecek festivalde yemek, bira ve sohbet bir arada olacak.

Artık İstanbul'un da bir Octoberfest'i var! Almanya’nın en büyük ve en renkli karnavalı Oktoberfest, İyiyemek.com ve Efes Pilsen işbirliğiyle İstanbul’a taşınıyor.

Octoberfest İstanbul başlıyor!

Swissotel The Bosphorus’un bahçesinde 13 Ekim Cumartesi günü, saat 15.00'te başlayacak Oktoberfest, dekorundan müziğine, biraya uygun lezzet eşleşmelerinden Oktoberfest bandosuna tam bir festival havası yaşatacak.

Swissotel’in usta şeflerinin Oktoberfest’e özel olarak hazırladığı “iyi yemeklerle iyi biranın” buluşacağı, özel dekoru, müzikleri ve Pretzel dükkanı ile tam bir Oktoberfest atmosferi yaşanacak festivalde, saat 16.30’da, Gurme Yazar Oğul Türkkan ile özel bir bira sohbeti de gerçekleştirilecek.

Festival alanına kurulan cam çadırda, barbeküde pişen özel reçete sosislerden, Almanya denince akla ilk gelen lezzetler ‘sauerkraut’ ve ‘rotkraut’a, dilek ağacından koparılacak tuzlu pretzel ve simitlerden schmalzkuchen ve apfelstrudel’a Efes biraları eşlik ederken, alana kurulacak oyunlarla eğlenceli dakikalar birbirini kovalayacak.

Octoberfest biletleri 95 TL. Biletleri Biletix'ten alabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER