› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.09.2013

Organik kahvaltının yeni adresi: Balkon Sefası

Uzun kahvaltılar, dünyanın farklı bölgelerinden çaylar ve saatlerce süren sohbetler... Bu balkonda her gün, pazar günü kadar huzurlu ve enerji dolu. Kendinizi evinizde hissedeceğiniz Balkon Sefası açıldı.

Evden uzakta bir ev

Organik kahvaltının yeni adresi: Balkon Sefası
Nereden geldiğiniz hangi ülkenin vatandaşı olduğunuz hiç önemli değil. Eviniz ne kadar uzak olursa olsun, Balkon Sefası her daim ev rahatlığını sunuyor. Laptop'larını iPad’lerini ve hatta kağıt kalemini alan geliyor ve saatlerce huzurun tadını çıkarıyor. Tophane’den İstiklal’e doğru çıkarken yokuşun başında şöyle enerjinizi geri kazandıracak bir kahve içmek ve derginizi okumak için harika bir yer.

Organik kahvaltı
Balkon Sefası’nda kahvaltı menüsü oldukça geniş. Organik ballı granola kahvaltı, kruvasan kahvaltı ve bir de Türk usulü kahvaltı her gün en taze ürünlerle misafirlere sunuluyor.

Yöresinden gelen organik tatlar her geçen gün daha fazla yer alıyor menüde. Reçeller, peynirler, çemen, nar ekşisi, zeytinyağı her daim taze bulabileceğiniz yöresel lezzetlerden birkaçı.

Kahve İtalya’dan
Balkon Sefası, İtalyan bir kahve markası olan Caffe L'antico'yu kullanıyor. Türkiye kahve piyasası için şimdilik yeni bir isim olsa da yakın zamanda bir dalga gibi yayılacağı kesin.



Dünya çaylarını deneyin
Uzak Doğu'dan Afrika’ya, kolay kolay gidemeyeceğiniz yerlerden, taze taze toplanan çaylar Balkon Sefası’nda. İnce cam bir demlikte zarifçe servis edilen çayların müptelası olmak için kışı beklemenize gerek yok. Yeşil çaylar, rooibos ve beyaz çay, çeşitlerden bazıları. Özellikle kafenin özel çayı olan “Chai Sefası”nı denemenizi öneririz.


Hafif bir öğle yemeği için salatalar
Balkon Sefası’nın menüsü elbette ki kahvaltıdan ibaret değil. Tostların yanı sıra salatalar da göz dolduruyor. Özellikle ton balıklı salata mutlaka denenmeli. Hem hafif hem de sağlıklı bir öğün için Balkon Sefası’nda tercih bol.

Tasarım ürünlere bakmadan geçmeyin
Kafenin içinde bir de özel tasarım ürünlerin satıldığı bir köşe var. Organik havlular, tasarım yastıklar, şallar ve daha fazlası. Ayrıca bir de daimi fotoğraf sergisi bulunuyor mekanda. Kafenin dekoruyla bütünleşen fotoğraflar isterseniz sizin evinizi de süsleyebilir. Fotoğrafları satın alma şansınız var.

Balkon Sefası her gün 09.00-23.00 arası hizmet veriyor.

Balkon Sefası
Adres: Kumbaracı Yokuşu No:6 İstanbul
Telefon: 0533 816 21 98


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER