› 
 › 
Pudra.com 27.03.2012

Pera Palace Hotel Jumeirah'da Paskalya Bayramı

Pera Palace Hotel Jumeirah’ın tarihi Fransız pastanesi Patisserie de Pera, Paskalya Bayramı’nı tavşan-paskalya çikolatası ve paskalya çörekleri ile rengarenk karşılıyor.

Pera Palace Hotel, Hıristiyanlıkta en eski ve en önemli bayram olarak kabul edilen Paskalya Bayramı’nı (Easter) renkli bir coşkuyla karşılıyor.

Pera Palace Hotel Jumeirah'da Paskalya Bayramı

6-9 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Katolik Paskalya Bayramı ve 12-15 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Ortodoks Paskalya Bayramı için özel konaklama paketlerinin de hazırlandığı Pera Palace Hotel, Fransız Pastanesi Patisserie de Pera’da özel ev yapımı paskalya çikolatalarını konuklarının beğenisine sunuyor. Özellikle çocukların büyük bir heyecanla beklediği yumurta çikolatalar, farklı renkleriyle Paskalya Bayramı’nı çocuklar için eğlenceli hale getirecek.

Paskalya Bayramı’nın simgesi olan ve bayramı kutlayan herkesin birbirine armağan ettiği simgesel lezzetler arasında bulunan yumurta çikolata, tavşan çikolata ve paskalya çörekleri, Patisserie de Pera’nın hem vitrinlerini süsleyecek hem de bayram boyunca ağızları tatlandıracak.

Pera Palace Hotel
Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı Beyoğlu
Tel: 0212 377 40 00
www.perapalace.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER