› 
 › 
istanbul.com 30.12.2009

Restoranların yılbaşı programları

İstanbul'un en nezih restoranlarının yılbaşı menülerini sizler için bir araya getirdik.

İstanbul'un en seçkin restoranlarının yılbaşı menülerini sizin için derledik. 31 Aralık gecesi içkili sazlı sözlü yemeklerden DJ müziği eşliğinde dünya mutfakları seçkilerine kadar yok yok...

Restoranların yılbaşı programları


ZAZIE'DE KEYİFLİ BİR YILBAŞI
Zazie’de yeni yıl heyecanı Aralık ayında başlıyor! Siz de yılbaşının tadını sevdiklerinizle birlikte Zazie’de çıkarın. Aralık ayı boyunca Henkell Trocken, Prosecco di Conegliano ve Brut Premier şampanyaları yeni yıla özel fiyatlarla sunuluyor. Ayrıca Aralık ayı süresince Zazie’nin zencefilli yılbaşı kurabiyelerini tadabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Yılbaşı gecesi ise Nişantaşı ya da Cadde Zazie’de keyifli bir kutlama sizi bekliyor. Yeni yıl akşamı Zazie’nin özel yılbaşı hindisini tercih edebilir ya da İtalyan mutfağının yanı sıra dünya mutfağından da seçkin lezzetleri tadabileceğiniz menüden isteğinize göre seçim yapabilirsiniz. Ayrıca bu geceye özel hazırlanan Kestaneli Tiramusu da Zazie’nin size ikramı.
Adres: Atiye Sk. Ak Apartmanı No: 7/2 Teşvikiye- Bağdat Cad. No: 235
Tel: 0212 231 87 81




FENERBAHÇE BELVÜ'DE YILBAŞI
Yaşadığımız yorgunluklar, stresler, hastalıklardan sonra zorlu koca bir yılı geride birakmaya hazırlanıyoruz. Yeni yılın umutla ve mutlulukla gecebilmesi icinde yeni yila iyi dileklerle ve keyif dolu girmekte fayda vardir diye dusunerek sizler icin Fenerbahce Belvu Tesislerinde 3 ayri restaurantta 3 ayri menu ile 3 ayri eglence sunuyoruz.

Belvü Et'te
Muhtesem et menüsü ile Fasıl esliginde muzik ve oryantal show…

Belvü Deniz Restaurant'ta
Zengin meze ve balik cesitleri ile yunan muziginin ustalarindan greek muzik ve oryantal show…

Jardin Bistro'da
Hindi dolmasinin da yer aldigi ozel menusu ile bayan muzik gurubunun ardindan, eglenceli sahnesi ile BY BARAN ve oryantal show sizlerle olacak…
Marinanin etegindeki muhtesem manzarali mekanda yilbasina ozel cekilisler,etkinlikler ve daha bircok surpriz sizleri bekliyor olacak...
Ayrica gece sonunda corba servisi yapilacaktir.
Telefon: 0216 450 39 60 – 61 – 62
Adres: Zuhtupasa mah. Fener Kalamis cad. No 108 Fenerbahçe, İstanbul




LEB-I DERYA BİR YILBAŞI
Şöyle Boğaz'a nazır Leb-i derya bir manzarada yeni yıla girmek isteyenler, istikametiniz Leb-i derya Richmond olsun. DJ performanslı gecenin özel menüsünde Ördek Foisgras, Marine Somon, Şampanya Köpüğünde Lagos Fileto, Erik Pestilli Demi-Glace Sos ve Konyaklı Kestaneli Patates Sufle eşliğinde Shitake Mantarlı Bonfile Bourguignon ve Trüflü Bitter Çikolata Mouse var.
Rezervasyon: 212 243 43 75



YENI YILI VOGUE'DA KARŞILAYIN
Yılın son akşamını hoş bir ortamda yenen yemek ile uğurlamak ve sonrasında yeni yılın ilk gününü eğlenceli bir parti ile karşılamak isteyenler bu yıl da Vogue’da buluşuyor. Tercihlerinde seçici olanlar ve yeni yılı İstanbul’da sevdikleriyle eğlenerek kutlamak isteyenler için, kendine özel yorumu ve servisten sunuma kadar her ayrıntıya gösterdiği özeniyle Vogue, 2010 yılını konuklarıyla karşılamaya hazırlanıyor.Yılın son akşamını hoş bir ortamda yenen yemek ile uğurlamak ve sonrasında yeni yılın ilk gününü eğlenceli bir parti ile karşılamak isteyenler bu yıl da Vogue’da buluşuyor. 2010’a sevdikleriyle birlikte Vogue ambiyansında yemek eşliğinde girmek isteyenler için özel olarak hazırlanan yılbaşı mönüsü sunulacak. Bunun yanı sıra, Vogue Yılbaşı Partisi ile eğlence yeni yıl sabahına kadar devam edecek.

Yılbaşı menüsü:
Balkabağı velüt, kaz ciğeri raviolini ile
Bufalo bocconcini, ev yapımı kuru domates marmelatı ve fesleğen esansı
Hafif kızarmış ton balığı, avokado mus, endivyen yaprakları ve çay üzümü sos ile
Mandalina ve tekila sorbe
Karamelize mercan balığı; kestaneli patates ezmesi, mini enginar ve kumkuat sos
Veya Süt kuzusu filetosu; yerelması konfit, kuşkonmaz ve siyah trüf sos
Ilık incir ve hurma puding; ayvalı nar gazpatho ve kekik dondurması ile
Limitsiz Yerli ve Yabancı içki ile Vogue Yeni Yıl Özel Mönüsü kişi başı 295 YTL ,
Bar kişi başı 140 YTL
(premium içkiler hariçtir )
Vogue Restaurant & Bar
Spor Cad. No:92 BJK Plaza A Blok K.13 Akaretler İstanbul
T.0212 227 44 04 –227 25 45




KALAMIŞ POSH'DA YILBAŞI
Kalamış'ın eşsiz güzelliğinde bir inci olan Kalamış Posh'un her katında yılbaşında eğlence ve keyif bir arada...

Kalamati Meyhanesinde YORGO ile GREEK GECESİ
Kalamis POSH’un 2.katında bulunan ‘’Kalamati Meyhanesinde’’ geniş meze çeşitleri ve ozel yılbaşı menüsü ile greek müziğinin sevilen ismi ‘’YORGO’’ ile Türkce, Rumca,Sirtaki müzikleri ve oryantal show ile eğlence sizleri bekliyor… www.kalamatimeyhanesi.com

Posh Bar’da Turkce POP GECESİ
Kalamış POSH’un 1. Katında yeralan ‘’POSH BAR’DA’’ hit sarkilar ile TURKCE POP GECESİNDE dans, eğlence ve showların yanında sizlerle…

Executive Sef Selahattin KOÇ'un hazırladığı dünya mutfağının seçkin lezzetlerinden ve geleneksel kestaneli hindi dolması ile hazırlanmış zengin menüsünün yanında Dj Yasin’in özel programı ve davul show,oryantal show ile hareketli ve renkli bir gece sizleri bekliyor.

Rezervasyon: 0216 550 41 42
www.kalamisposh.com




360 DERECE YILBAŞI EĞLENCESİ
360 İstanbul, Boğaz'a hakim enfes manzarasıyla yılbaşı eğlencesinde öne çıkan mekanlardan biri... Dört çeşit lezzetin yer alacağı özel yılbaşı menüsünde menü şarap eşleşmesi yapılacak ve tüm gece boyunca yerli yabancı içki servisi gerçekleşecek. Özel gecede Erica Van Lee, ve DJ Filth gibi ünlü Amerikalı ve İngiliz DJ'ler, performanslarıyle konukları coşturacak.
Rezervasyon: 212 251 10 42



PUCCI'DE YILBAŞINDA YEMEK VE BOĞAZ KEYFİ
Boğaz'ın eşsiz manzarasında yılbaşında, leziz yemeklerinin tadına varacağınız sıcak bir atmosfer Pucci Plus. Konuklar yılbaşı gecesi Pucci Plus yılbaşı özel meyve kokteyli eşliğinde karşılanırken ,Şef Mahmut Mencütekin ve ekibi titizlikle birbirinden lezzetli yemek alternatiflerini konukları için hazırladı.

Yılbaşı gecesi özel menüsünde
Pucci Plus Başlangıç Tabağı, ara sıcak olarak çeşitli baharatlar ile tatlandırılmış Karides Şiş ve Kalamar Tava domatesli dip sos eşliğinde servis ediliyor.Ana yemekte ise terciğinize göre Kuşkonmaz ve Kapari soslu Bonfile,sebze buketi eşliğinde veya Kestaneli Hindi,iç pilav eşliğinde veya Kağıtta Levrek Buğlama bulunuyor.Tatlı olarak ise yılbaşına özel Çikolata ve Cevizli Tiramisu,vanilyalı dondurma eşliğinde konukların damak zevkinize sunuluyor.

Pucci Plus da hersey sizler için düşünüldü...Pucci Plus da geçirilen yılbaşı özel yemeğine,dünya mutfağının lezzeti,atmosferin sıcaklığı,canlı müzik ve Dj 'in hazırladığı müziğin keyfi eklenince geceniz unutulmaz kılınacak.Her yıl olduğu gibi bu yılda Pucci Plus konuklarını unutmadı ve sizlere özel süpriz hediyeler hazırladı.
İletişim için: 0212 293 67 32 - 60



TAPS BEBEK'TE YILBAŞI
Özel olarak dizayn edilen yeni yıl dekoru ve ünlü DJ Burak Şahin’in müziklerinin eşlik edeceği yılbaşı partisinin menüsü ise o geceye özel hazırlandı. Türkiye’nin ilk ve tek Brewery ve Restaurant konsepti TAPS’in Bebek şubesi yeni yıla muhteşem bir partiyle “merhaba” diyecek. Eşsiz boğaz manzarası olan 3 katlı yalısında eğlencenin, lezzetin ve keyfin yeni adresi olan TAPS Bebek, yeni yıl partisinde de taze biralarını ve iddialı mutfağını konuklarının beğenisine sunacak.

Yeni yıla eşsiz boğaz manzarasıyla merhaba Tüm katlardan izlenebilen eşsiz boğaz manzarası ve özenle dekore edilen iç ve dış tasarımıyla bölgenin en özel mekanlarından biri olan TAPS Bebek, yılbaşı partisine özel olarak dizayn edilecek. Gecenin müziklerini ise ünlü DJ Burak Şahin yapacak.

Geceye özel yılbaşı menüsü Sunduğu bira çeşitlerinde olduğu kadar yiyeceklerinde de iddialı bir mönüye sahip olan TAPS Bebek, yılbaşı partisine özel bir menü hazırladı. Şef Hüseyin Kocabey tarafından özenle hazırlanan yılbaşı menüsü, soğuk başlangıçlar, sıcak başlangıçlar, zeytinyağlı tabağı, ana yemek, tatlı ve limitsiz yerli içkiden oluşuyor. Yılbaşı menüsünün fiyatı kişi başı 175.-TL. Yemek sonrası (23:00-04:00) eğlenceye katılmak isteyenler içinse limitsiz yerli içki, TAPS Bıraları ve yabancı içkilerin de olduğu menü 125.-TL.
Adres: Cevdetpaşa Cd No 119 Bebek
Tel: 0 212 263 87 00




GEMİ TERAS'TA YILBAŞI
Yılbaşında, eş-dost Teras’ta toplanıp leziz bir akşam yemeği yiyip 2010'a merhabe demeye ne dersiniz? Yılbaşında, eş-dost Teras’ta toplanıp leziz bir akşam yemeğinin tadını çıkarmak, odun sobası başında ısınırken birkaç
kadeh yuvarlamak, hoş sohbet eşliğinde yılın yorgunluğunu atmak, kestane&sıcak şarap keyfi yapmak, gecenin ilerleyen saatlerinde de kurtlarınızı dökmek isterseniz Gemi'ye bekleriz!

Yılbaşı Menüsü
Mezeler: Soslu patlıcan, barbunya pilaki, beyaz peynir, zeytinyağlı biber dolma, havuç tarator, minik imam bayıldı, yoğurtlu ıspanak,
közlenmiş biber salata, humus.
Ara sıcaklar: Paçanga böreği, kaşar köfte, arnavut ciğeri, mücver. Akdeniz Salatası.
İç pilavlı hindi rosto veya ızgara köfte.
Cevizli kabak tatlısı, meyve tabağı, çerez.
Sınırsız yerli içki ile 90 ytl, üç yerli içki ile 70 ytl.
Rez: (0212) 245 97 58
Adres: Asmalımescit Sok. No:7 Kat:5-6-Teras, Tünel/Beyoğlu, İstanbul




FRATELLI LA BUFALA'DA BU YILBAŞI
Fratelli la Bufala İstanbul, seçkin konuklarını benzerinin ancak Napoli’de tadılabileceği, sadece “yılbaşı gecesine özel” bir menü hazırladı. Fratelli la Bufala İstanbul, seçkin konuklarını benzerinin ancak Napoli’de tadılabileceği, sadece “yılbaşı gecesine özel” Akdeniz seçkilerinden oluşan benzersiz mönüsü ve yeni hizmete giren farklı tasarımıyla dikkatleri çeken “POMPEI BAR”ı ile yeni yılı benzersiz bir ortamda karşılıyor.

İş, sanat ve cemiyet hayatının buluşma noktası haline gelen Fratelli la Bufala, Napoli mutfağından yılbaşı için özel seçilmiş zengin spesiyallerini nezih ortamında kusursuz servisi ile sunuyor. Mekanın yeni hizmete giren “POMPEI BAR”ı farklı tasarımıyla dikkatleri çekiyor. Pompei’nin ilginç hikayesinin anlatıldığı barın özgün ambiyansı eşliğinde, bar mönüsünde seçkin içkileri ve tadımlıklarıyla Fratelli La Bufala-Pompei Bar Yılbaşı gecesine keyif katıyor. Dj Emre Erdem’in müzikleri eşliğinde lezzetli ve keyifli bir yılbaşı gecesi yaşatmak için Fratelli la Bufala konuklarını bekliyor.

Fratelli La Bufala Yılbaşı Özel Mönüsü Yerli limitsiz içki ile kişi başı 200 TL.
Adres: Levent Loft Binası – Büyükdere Cad. No:201 Levent İstanbul
Tel: 0212 325 54 11


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER