› 
 › 
pudra.com 09.11.2010

Saklıköy’de farklı bir tecrübeye hazır mısınız?

Bayramda, Saklıköy’de doğayı birlikte yaşamanın yanında birlikte üretmenin de zevkine varalım… Kastamonu evimizde kendi ekmeğinizi kendiniz yapın!

Taş değirmende, organik bostanımızdan getirdiğimiz başağı öğütüp, onu kendi ellerinizle şekillendirip, ardından taş fırına koyun.

Saklıköy’de farklı bir tecrübeye hazır mısınız?
Pişirdiğiniz ekmeği sevdiklerinizle paylaşmanın keyfini yaşayın. Tıpkı Saklıköy’ü inşa ettikten sonra onu sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşadığımız gibi…

Saklıköy Country Hotel & Club
Doğanın içinde 70 dönüme yayılan ve içinde 184 çeşit bitkinin barındığı bu cennet köy, şehir merkezine sadece yarım saatlik mesafede. Yani ister uzun tatilleriniz, ister kısa hafta sonu tatilleriniz için ideal... Hafta sonu işten biraz uzaklaşmak isteyenlere. Tamamen dingin ve huzurlu bir deneyim yaşamak ve yaşatmak için, tamamı kerpiçten yapılmış ve Country tarzındaki Kerpiç Otel ile French Country tarzındaki Taş Otel tüm ihtiyaçlarınız düşünülerek düzenlenmiştir. Avrupa’nın butik binicilik kulüpleri arasında ilk sıralarda yer alan ve uluslararası kalite ödülüne sahip olan Saklıköy Country Hotel & Club, 8 bin metrekarelik, binicilik alanı ile hafta sonu eğlenceleri için mükemmel bir alternatiftir. Tesis misafirleri kulübe ait eğitmen atlarla çalışabildikleri gibi, var ise kendi atlarını pansiyoner olarak bırakabiliyorlar. Bunun yanı sıra mekânın uzman eğitmenleri, başlangıç seviyesinden ileri düzeye kadar eğitim ve çalışma programları veriyor.

Dört mevsim boyunca farklı güzelliklerin sergilendiği, doğal bir sinema platosu
Saklıköy; country tarzı otel binalarından binicilik tesislerine, piknik alanlarından 500 yıllık bir ruhu yansıtan Mahzen Restoranına dek çok farklı ve özgün çekim mekanlarına sahiptir. Saklıköy Country Hotel & Club’de sinema ve reklam filmleri ile katalog çekimleri dört mevsim boyunca farklı güzellikler eşliğinde gerçekleştirilebilir.


Bayramköprü Mevkii No:6/A ishaklıköyü Beykoz - İstanbul
Tel: 0216 434 55 22
Fax: 0216 434 50 47
E-mail : info@saklikoy.com
www.saklikoy.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER