› 
 › 
pudra.com 10.02.2010

Sevgililer Günü için alternatif programlar

14 Şubat 2010’da sevgilinizle geçireceğiniz romantik bir ortam için size 2 restoran, 2 otel önerimiz var!

2010 yılı Sevgililer Günü’nde yapacağınız programınıza hala karar veremediyseniz; pudra.com olarak size iki otel, iki restoran önerimiz olacak. Mutlaka değerlendirin!




Bir otel: W İstanbul
Romantik, kışkırtıcı, seksi ve eğlenceli bir program için ise önerimiz; W Istanbul! Mekanın Sevgililer Günü’nü konuklarına sunduğu alternatifli programlarla unutulmaz bir geceye dönüştürmeye hazırlanıyor. Bu özel güne W İstanbul’un büyüleyici atmosferinde sevgilinizle uyanmanız için size özel olarak hazırlanan “Wake Up To ‘W’alentines Day” (2 kişilik fiyat 395€+KDV) paketi sunuluyor. Peki bu pakette ne mi var? Sadece o güne özel: wonderful oda, pazar günü geç check-out (19:55), pazar günü brunch, W Kitchen’da bir şişe house wine eşliğinde çift kişilik akşam yemeği, çift kişilik özel “Walentine’s” Masajı ve sürpriz hediyeler…

Maçka: 0212 381 2121


Bir restoran: Lucca

Romantik, ihtişamlı, dinamik ve eğlenceli bir geceye ne dersiniz? O zaman tüm bu konularda akla gelen ilk mekanlardan biri olan Lucca’ya yerinizi ayırtın! Lucca, Sevgililer Günü’nde geceye özel spesiyal tapasları ve birbirinden leziz kokteyllerin yanı sıra seçkin şarap ve şampanya listesinden de alternatifler sunuyor. İspanyol mutfağının küçük tabaklardaki büyük lezzetleri olan tapaslar, Lucca’da bu güne özel paylaşımlık “Tatlı Mirin Soslu Plate Izgarada Scallop”, “Avokado Sos ve Tortilla Cipsli, Portakal Aromalı Marine Somon Küpleri” ve “Tuna Tataki”den oluşan seçenekleriyle bu özel gününüzde gerçek bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Ayrıca ‘Bubbly Şampanya Menüsü’ ve zengin Şarap Listesi bu özel günü daha da özel kılıyor!

Lucca: 0212 257 1255



Bir otel: Güral Sapanca

Rahatlatıcı bir romantizm için ise Güral Sapanca Wellness Park programını öneririz. 13 Şubat Cumartesi gecesi keman eşliğinde romantik bir karşılamayla başlayan gece, Mine Çağlıyan’ın canlı performansı eşliğinde yenecek akşam yemeği ile devam ediyor. Gecenin sonunda ise çiftleri odalarında sevgililer gününe özel sürprizler bekliyor. Tadına doyulmaz lezzetlerin sunulduğu brunch ile başlayan Pazar günü Aliva Spa’nın sevgililere özel hazırladığı programla sürüyor. Aliva SPA VIP süitinde sevgiliniz ile birlikte geçireceğiniz üç saatlik program, aromatik esanslarla sizin için özel olarak hazırlanan saunada başlıyor. Sauna seansının hemen ardından cildinize tazelik kazandırıp, yenileyen peeling bakımı ile devam eden bu eşsiz deneyim esnasında hem kullanılan altın özlü peelingin cildinize verdiği ışıltıyı hissedecek, hem de aromatik yağların rahatlatıcı kokusu ile dinleneceksiniz.

Sapanca: 0264 592 3030


Bir restoran: Go Mongo

Moğol Barbeküsünün değişmez ismi Go Mongo, Sevgililer Günü’nde sinema tarihinin efsanevi aşk filmlerini armağan olarak veriyor. Go Mongo Sevgililer Günü heyecanınıza hazırladığı zengin menü ve sürpriz hediyelerle ortak oluyor. 14 Şubat günü, tüm konuklarını Saint Valentine’s kokteyli ile karşılayacak olan Go Mongo, ayrıca her çifte Audrey Hepburn, Grace Kelly ve Gregory Peck’in rol aldığı sinema tarihinin efsanevi aşk filmlerinden ‘Tiffany’de Kahvaltı’ ve ‘Roma Tatili’ filmlerini armağan olarak sunacak. Her biri birbirinden lezzetli olan 25 çeşit taze sebze ve 20 farklı sosla sunduğu Moğol barbeküsünün yanı sıra, birbirinden lezzetli yemeklerin ve özel tatlıların sunulacağı geceye, Moğol kokteylleri ve alternatif tatlar da eşlik edecek!

Meydan AVM: 0216 499 2525
İstinye Park: 0212 345 5888
Suadiye Park: 0216 410 3223


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER