› 
 › 
pudra.com 09.02.2010

Sevgililer Günü’nü Pizza MAX’la kutlayın

Pizza MAX, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü fallı ve hediyeli leziz kurabiyelerle kutluyor.



Farklı pizza çeşitlerinden özel teknoloji kullanılarak pişirilen tavuk ürünlerine, yağsız patates kızartmasından leziz tatlılara kadar birçok lezzeti bir arada sunan Pizza MAX, aşkın tadını bilen herkesin Sevgililer Günü’nü hediyeli kurabiyelerle kutluyor.


Pizza MAX, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü fallı ve hediyeli leziz kurabiyelerle kutluyor. Bu özel gün şerefine Sevgililer Günü haftası başlayıp Şubat ayı boyunca devam edecek olan kampanyada boş yok.


İster gel-al servislerde isterseniz de telefonla vereceğiniz tüm siparişlerinizde hediyeli kurabiyeler sizin olacak.




Sıcacık sufleden, leziz tavuk kanatlarına, coleslaw salatadan elma dilim patatese, kutu koladan indirim çeklerine kadar lezzet ve sağlığa önem veren herkesi mutlu edecek bu kampanya, bu özel güne ayrı bir anlam katacak.


Siparişlerinizle birlikte size hediye edilecek olan kurabiyelerin içinden çıkan hediye ürünlerinizi Pizza MAX’tan vereceğiniz bir sonraki siparişlerinizde kullanabilirsiniz.


Birbirinden güzel ve farklı lezzetler, güleryüzlü hizmet ve yüzünüzü gülümsetecek hediyeli kurabiyeler, Sevgililer Günü’nde de Pizza MAX’ta bir araya geldi. Aşkın tadını bilen herkesin Sevgililer Günü’nü kutlayan Pizza MAX’ta Şubat ayı çok tatlı ve çok leziz geçecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER