› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.12.2009

Sürmeli Otellerinde yılbaşı bir başka!

Sürmeli Otelleri, danslarla şarkılarla yılbaşına girmeye hazırlanıyor.

Yeni yıla girerken İstanbul, Adana ve Efes’deki otellerinde son hazırlıklarını tamamlayan Sürmeli Hotels, birbirinden renkli ve keyifli eğlencelerle 2010’a merhaba diyecek. Sürmeli İstanbul, Le Melange salonunda Eskici Bandosu, Balo Salonunda dansları ve sesiyle Greek müziğinin ünlü ismi Anastasya&Orkestrası ile yeni yılı karşılarken, Sürmeli Efes Otel’de Kutsi, Adana Sürmeli’de ise Ayşegül Aldinç sahne alacak!

Sürmeli Otellerinde yılbaşı bir başka!
Eskici Bandosu- Sürmeli İstanbul'da



Sürmeli Hotels, 5 yıldızlı otel konforunu, yılbaşı eğlencesiyle unutulmaz bir geceye dönüştürüyor. İstanbul’da nostalji sevenler için çok özel bir program hazırlığı yapılıyor. Sürmeli’nin konukları, Le Melange salonunun gece kulübü atmosferinde İstanbul’u kuşbakışı seyrederek 1960’lı yılların unutulmaz müzik ve danslarıyla, balo salonunda ise Greek danslarıyla 2010’a girecek.

Sürmeli İstanbul’da, Eskici Bandosu’nun canlı müziği eşliğinde Ayhun Alpagut’un videotekinden eşsiz kliplerini izleyebilir, Bossa Nova’dan Cha Cha’ya, Peppino di Capri’den Tom Jones’a, 1950 ve 60’ların unutulmaz müzikleri ile dans edebilirsiniz. Balo Salonunda ise Greek müziği ve özgün danslarının usta ismi Anastasya ve Orkestrası konuklara hem şarkıları hem de danslarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.











Adana Sürmeli Hotel ise yeni yıla Ayşegül Aldinç ile merhaba diyecek.

Fasıl ile başlayacak gece, Grup Mega’nın programıyla devam edecek. Yılbaşı’nın vazgeçilmezi olan oryantal dans ile artacak olan eğlencenin nabzı, ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç’in birbirinden güzel şarkılarıyla yükselecek.

















Sürmeli Efes Hotel’de gerçekleştirilecek yılbaşı gecesinde ise ünlü şarkıcı Kutsi, 2009’a damgasını vuran şarkıları ile müthiş bir müzik ziyafeti sunacak.

Pamucak koyunda denize sıfır konumu ile eşsiz bir turkuaz atmosfer içinde yer alan Sürmeli Efes, her biri deniz manzaralı odaları ve zengin yılbaşı balosuyla misafirlerine doyumsuz bir yeniyıl tatili yaşatacak.



www.surmelihotels.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER