› 
 › 
01.09.2010

Tarihi Pera Palace Hotel kapılarını açtı

Pera Palace Hotel, bugün kapılarını açtı. İstanbul’un en değerli simgelerinden olan otel, tarihi dokusuyla ve yüksek hizmet standartlarıyla fark yaratacak.



İstanbul’un en önemli kültür miraslarından biri olan Pera Palace Hotel, bugün uzun bir aradan sonra ilk konuklarını karşılamak yeniden kapılarını açtı. 1800’lerin sonunda açıldığı ilk günden bu yana hep otel olarak hizmet veren Pera Palace, geçmişin incelikli hizmet anlayışını modern çağın gerekleriyle birleştirerek ilk günlerinin ihtişamını geri getirmeyi hedefliyor.

16’sı süit 115 odası bulunan Pera Palace Hotel, odalarının çoğundan eşsiz bir Haliç manzarası sunuyor. Binaya yeni eklenen ve İsviçreli ünlü SPA markası After the Rain ürünlerinin kullanılacağı SPA’da kapsamlı bakım hizmetleri verilirken, kapalı yüzme havuzu da hizmete giriyor. Otelin gün ışığı alan, yüksek tavanlı tarihi salonları ise; davet, düğün ve toplantılara ev sahipliği yapmaya hazır.

Pera Palace Hotel, yeme-içme mekanlarıyla da İstanbul’a yeni bir soluk getiriyor. Aydınların buluşma noktası olan efsanevi Orient Bar, yaz aylarında kullanılacak terası ile geri geliyor. Bir İstanbul klasiği olan Patisserie de Pera yeniden hayata dönüyor. Akşamüstü çayları piyano müziği eşliğinde yine Kubbeli Salon’da yudumlanırken, otelin yeni açılan ana restoranı Agatha, Orient Express’in en önemli durakları olan Paris, Venedik ve İstanbul’dan esinlenerek; Fransız, İtalyan ve Türk mutfaklarını bir araya getiriyor.

Pera Palace Hotel, giriş kapısının hemen önündeki klasik otomobili, fraklı ‘doorman’leri, Atatürk Müze Odası, Fransız pastanesi Patisserie de Pera, kültür sanat etkinlikleri, Orient Bar’ı ve daha birçok özelliği ile yerli ve yabancı konuklarına 100 yılı aşkın tarihinin izlerini hissettirmeye hazır. Tamamen yenilenmiş olarak kapılarını açan “İstanbul’un İncisi”, İstanbul’un simgesi olarak ışıltısını ve ihtişamını yeniden gözler önüne seriyor.

Pera Palace Hotel
Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı Beyoğlu 34430 İstanbul - Türkiye
Tel : +90 212 377 40 00 Faks: +90 212 377 40 77


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER