› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.05.2010

Tasarım ve lezzetiyle 'farklı' tatlar

Butik pastacılıkta bambaşka lezzet ve tasarımları birarada bulmak için İrem Bingöl'ün pastaları, kurabiyeleri, cupcake'leri Galata Atelier 55'te!

Her geçen gün daha fazla görmeye, daha doğrusu tatmaya ve mest olmaya başladığımız cupcake tasarımlarının arasından bir tanesini özellikle sizlerle paylaşmak istedik. Üstelik sadece cupcake değil, pastalar, kurabiyeler ve değişik tatlar da sunuyor bize bu adres... Adres çok yakında Galata'da açılacak olan Atelier 55; lezzetlerin yaratıcısı ise İrem Bingöl...

Tasarım ve lezzetiyle 'farklı' tatlar

Hazır kalıplaşmış şeyleri sevmediğini ve günümüzde yeni bir trend olarak karşımıza çıkan butik pastacılıkta farklı şeyler keşfetmek isteyen İrem, 4 senedir bu hobisini sürdürüyormuş. "Güncel hayatta her türlü eşya, mücevher gibi şeyleri tasarlama isteğimi; her yaştan insanın sevdiği pastalar, kurabiyeler, cupcake'ler gibi tatları yaratırken bastırıyorum" diyor.

İrem Bingöl, doğumgünleri, nişan, babyshower, yılbaşı, doğum, tanıtım toplantıları gibi birçok özel güne; konsepte uygun, istenilen bir hikaye olduğunda da onu üstlerine yansıtacak tatlar yaratıyor. Şimdilik siparişlerle çalışıyor; yani kendisine irembingol@gmail.com adresinden ulaşabiliyorsunuz. Ama asıl çok yakın zamanda Galata'da açılacak olan konsept mağaza Atelier 55'in cafe bölümü ile üretimi çoğaltacak. Biz şimdiden haberini verelim!

Atelier 55
Adres: Serdar-ı Ekrem Sok. Seraskerci Cikmazi No:55 Galata
Web: www.atelier-55.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER