› 
 › 
Pudra.com 22.12.2011

The Marmara Collection Otelleri'nin Yılbaşı Programları

The Marmara Bodrum, The Marmara Pera ve The Marmara Taksim'de yeni yıl sprogramları neler? Otellerin program detayları Pudra.com'da.


































The Marmara Bodrum
The Marmara Bodrum yeni yılı Bodrum’da karşılamak isteyenler için kusursuz hizmet anlayışıyla muhteşem bir yeni yıl programı hazırlıyor. Ödüllü şeflerin hazırlayacağı Gala Yemeğinde ilk olarak Türk Sanat Müziği eşliğinde canlı fasıl grubu sahne alıyor. DJ parti ile devam edecek yılbaşı kutlamasında yeni yılın ilk dakikaları havai fişek gösterisiyle karşılanıyor. Şampanya ikramı ve 20.00 – 01.00 saatleri arasında limitsiz yerli içki sunulacağı Yılbaşı Gala Yemeği kişi başı 200 TL.

The Marmara Bodrum’da konaklamak isteyen misafirler için yılbaşına özel konaklama paketinde ‘Yılbaşı Gala Yemeği’, Bodrum keşif gezisi iki gece konaklama ve eşsiz Bodrum manzarasına karşı kahvaltı bulunuyor. The Marmara Bodrum’un muhteşem SPA’sında masajın dahil olduğu yılbaşı paketi iki kişilik odada kişi başı KDV dahil 254 Euro.

Dünya mutfaklarından lezzetlerin yer alacağı Gala Yemeği’nin menüsü ödüllü şefler tarafından hazırlanıyor. Birbirinden nefis başlangıçların ardından, taze kuşkonmaz sote ve kapari sos ile bodrum limon yatağında fesleğenle marine edilmiş deniz levreği veya tane hardal soslu polenta ve özel beş çeşit peynir sosu ile dağ kekiğinde marine edilmiş ızgara dana bonfilenin yanı sıra tatlı olarak gecenin ateşi (üç katlı çikolata rüyası ve yeşil elma tatin çubuk vanilya sos ve nar taneleri ile ) çay & kahve ve petit fours ile lezzetin keyfine varacaksınız.

The Marmara Bodrum’da, muhteşem yılbaşı kutlamalarıyla zenginleşen “Yılbaşı Gala Yemeği” ve ‘Yılbaşı Konaklama Paketi’ sizleri bekliyor.

The Marmara Pera
Yeni yılı The Marmara Pera’da karşılayanları unutulmaz bir müzik ziyafeti bekliyor. The Marmara Pera’da yılbaşında solist ve saksafon eşliğinde Ateş Tezer 4’lüsü sahne alıyor. Ateş Tezer hem kendi bestelerini hem de unutulmaz caz parçalarını yorumlayarak Yeni yıl’a girerken Pera ruhunu yaşatıyor.

Nefis Yılbaşı Menüsü
The Marmara Pera’da Ateş Tezer Trio’nun canlı caz müziği eşliğinde, yılbaşı yemeği KDV ve içecekler hariç 50 Euro. Yeni yıl için özel olarak hazırlanan yeni yıl menüsünde sıra dışı lezzetler yer alıyor. Akdeniz antipasti tabağında avakado tartar üzerinde mozzarella şiş, ayva çektirmesi üzerinde keçi peyniri, rokfor peyniri, somon grawleks, mini patates yuvasında karides kokteyl, grissiniye sarılı Rozbif, salatalık göbeğinde patlıcan salsa, mini imambayıldı, balık kek ve verde sos eşliğinde şişte karides ızgara, güveçte kremalı patates, yaban mantarları confit ve gravy sos eşliğinde taze baharatlar ile dinlendirilmiş ‘Dana Bonfile’,karamel sos ile merengli kestaneli tart, petit fours ve limon sorbe.

Yılbaşı Konaklama Paketi
The Marmara Pera misafirlerine yılbaşı için birbirinden özel iki konaklama paketi sunuyor. Solist ve saksafon ile renklenen Ateş Tezer Trio 4’lüsü eşliğinde Yılbaşı yemeği ve 11.11 klüp girişi ve ilk içki, geç check out ve kahvaltının dâhil olduğu konaklama paketi double odada kişi başı 140 Euro.

Mikla
Tarihi Haliç Yarımadası ve Boğaz’ın kuşbakışı izlenebildiği Mikla’da yılbaşı yemeği ve iki kişilik konaklama kişi başı 290 Euro.

Tasarımıyla misafirlerine Pera ruhunu yaşatan The Marmara Pera, yeni yıla girerken sizleri bekliyor.

The Marmara Taksim Tuti Restaurant
Tuti Restaurant & Bar ve Lobby Lounge’da executive chef Rudolf Van Nunen yönetiminde hazırlanan yılbaşına özel lezzetlerin sunulduğu bir bardak köpüklü şarabın dahil olduğu açık büfe akşam yemeği KDV dahil 125 TL. İçecekler için normal şarap listesi fiyatlarının geçerli olacağı 23.30 ‘a kadar devam edecek açık büfenin ardından 02.00’ye kadar ala carte menü servis edildiği Tuti Restaurant saat 04.00’e kadar çorba servisi sunuyor. 10 kişi ve üzeri gruplar için % 10 indirim’in geçerli olacağı Tuti Restaurant yılbaşı özel açık büfe akşam yemeği hem görüntüsüyle hem de lezzetiyle gönülleri fethediyor.

Yılbaşında Ala carte menüsünün geçerli olacağı Lobby Lounge ‘da 16.00 - 18.30 saatleri arasında piyano dinletisinin ardından 20.30 – 23.30 arası Şevket Uğurluer Triosu ile misafirlerine doyumsuz bir müzik ziyafeti sunuyor.

Taksim’in dinamizmini ve yılbaşı coşkusunu yaşayabileceğiniz Tuti Restaurant & Bar ve Lobby Lounge yılbaşında sizleri bekliyor.
www.themarmarahotels.com/tr/


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER