› 
 › 
Pudra.com 01.08.2011

The Ritz Carlton'da iftar

İftar menüsünün açık büfe olarak servis edildiği The Ritz-Carlton, İstanbul’da Ramazan boyunca konuklara her gün canlı fasıl eşlik edecek.

The Ritz-Carlton, İstanbul Ramazan ayını hazırladığı programla karşılıyor. Açık büfe iftar menüsü ve canlı fasılla renklenecek olan iftar saatinde konuklara ikram edilen alternatifler arasında ev yapımı mantı, su böreği çeşitleri, pide, lahmacun, yaprak döner, kuzu kavurma, Elbistan tava ve zengin meze çeşitleri bulunuyor. Gözleme çeşitleriyse sac fırında anında hazırlanarak sıcak bir şekilde misafirlere sunuluyor.

The Ritz Carlton'da iftar

The Ritz-Carlton, İstanbul, bir Ramazan klasiği olan şerbetleri de unutmadı. Ev yapımı vişne şerbeti, demirhindi şerbeti ve meyan kökü şerbeti de iftar menüsünde yer alıyor. Büfede bulunan Türk tatlıları ve dondurma çeşitleri ise iftarın ardından tadılabilecek lezzetler arasında…

Ayrıca The Ritz-Carlton, İstanbul’da Ramazan boyunca her gün canlı fasıl olacak. The Ritz-Carlton, İstanbul’un hazırladığı iftar programının fiyatı ise KDV dahil 115 TL olarak belirlendi.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: (0212) 334 41 88


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER