› 
 › 
Pudra.com 02.03.2012

The Ritz-Carlton'da kadınlar için yenilenme zamanı

The Ritz-Carlton İstanbul'un 4-11 Mart tarihleri arasında gerçekleştireceği mimoza temalı programda kadınlara özel indirimler, bakım fırsatları, küçük detaylarla süslü hediyeler ve daha birçok sürpriz var.

The Ritz-Carlton İstanbul, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir hafta boyunca kadın misafirlerine özel bir program sunuyor. 4-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan haftada mimoza teması, özel indirimler, bakım fırsatları, küçük detaylarla süslü hediyeler ve daha birçok sürpriz yer alıyor.

The Ritz-Carlton'da kadınlar için yenilenme zamanı

The Ritz-Carlton, mimoza temalı haftada misafirlerini sabunlardan çiçek detaylarına, losyonlardan kolonyalara kadar her yerde mimozalarla karşılıyor.

Ayrıca hafta boyunca The Ritz-Carlton Spa’ya gelen kadın misafirler, en özel seçeneklerle buluşturuluyor. Kahveli, çikolatalı, ballı, kırmızı şaraplı yüz veya vücut bakımları ile narlı vücut bakımı, hafta boyunca, yenilenmek isteyenleri bekliyor.

The Ritz-Carlton Spa’da geçirilen keyifli dakikaların ardından alınabilen öğle yemeği veya çay saati menüsü de kadın misafirlere sunulan seçeneklerden... Misafirler bu lezzetleri isterlerse The Ritz-Carlton Spa’da isterlerse de Lobby Lounge veya Çintemani Restaurant’da tadabiliyorlar.

Öğlen saatleri sırasında sunulan Bento Box menüsünde siyah zeytinli ve domatesli muffin ile karidesli sezar salatası, tavada kızartılmış tuna balığı, ızgara kuzu pirzola ve vanilyalı armut dilimi servis ediliyor.

Çay saatinde ise dört farklı sandviç ikram ediliyor. Ayrıca frambuazlı makaron, çilekli ve vanilyalı tartalet, çikolatalı-fıstıklı krema, unsuz çikolatalı kek ve İngiliz çörekleri de çay saatinin lezzetli çeşitleri arasında yer alıyor.

The Ritz-Carlton Spa’da bu haftaya özel olarak 45 dakika süren yüz bakımlarından biri alındığında 275 TL, 90 dakika süren vücut bakımlarından biri alındığında ise 375 TL ödeniyor. Fiyatlar dahilinde Bento Box veya çay saati menüsü seçilebiliyor.

Bu haftaya özel detaylar bunlarla da sınırlı kalmıyor. 4 ve 11 Mart günleri pazar brunch’ı ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Çintemani Restaurant’ta gerçekleşecek öğlen ve akşam yemekleri de sadece kadınlar için yüzde 50 indirimli olarak sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: 0212 334 44 44


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER