› 
 › 
pudra.com 17.03.2010

The Ritz-Carlton'da sushi günleri

Sushi tutkunlarını 27 Mart'a kadar The Ritz-Carlton'da çok özel lezzetler bekliyor.

Nigiri ya da Maki olarak tercih edilebilecek enfes çeşitleriyle sushinin benzersiz lezzeti... The Ritz-Carlton, İstanbul 27 Mart tarihine kadar Lobby Lounge’da özel bir sushi servisi yapıyor. Haftanın 4 günü (çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi) 17:00-21:00 saatleri arasında sunulacak olan sushileri Boğaz manzarası eşliğinde tatmak isteyenler, bu ayrıcalıklı günleri kaçırmamalılar!

The Ritz-Carlton'da sushi günleri

Japon mutfağının bu özel lezzetini, The Ritz-Carlton, İstanbul ayrıcalığıyla tatmak için acele edin.





Çintemani Restaurant’ın şefi Ali Ronay’ın hazırladığı sushi menüsü, sunumuyla da dikkat çekiyor. İstanbul’un en özel manzaralarından birine sahip olan The Ritz-Carlton, bu özel servis ile sushi tutkunlarının favori mekanlarından biri olacak. The Ritz-Carlton, İstanbul Lobby Lounge’un sushi menüsünde, 9 parça sushinin yer aldığı mix sushi plate 38 TL, 11 parçadan oluşan sashimi plate ise 48 TL.





Buharda pişirilmiş pirinçlerin üzerine az miktarda wasabi konulduktan sonra balık parçalarının yerleştirilmesiyle hazırlanan nigiri sushiler de menü de yer alan özel alternatiflerden. Nigiri sushilerde tonbalığından deniztarağına, tatlı yılanbalığından levreğe kadar birçok seçenek yer alıyor.


The Ritz-Carlton
Süzer Plaza, Elmadağ, Askerocağı Cad. No: 15
34367 Şişli / İstanbul
Tel: (90) 212 334 44 44


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER