› 
 › 
pudra.com 18.03.2010

The Upper Crust Pizza Beşiktaş'ta

The Upper Crust pizzalar, ince hamurlu, kıtır kıtır, üstündeki malzemeleri ile nefisss... Ayrıca bu pizzalar dilim olarak da alınabiliyor.

İstanbul, yepyeni bir lezzetle tanıştı. Boston’da son yıllarda üst üste "Best of Boston" ödülünü alan pizzacı The Upper Crust Pizzeria, ilk şubesini Beşiktaş'ta Çırağan Caddesi'nde açtı.

The Upper Crust Pizza Beşiktaş'ta

Upper Crust’ın farkı ne?

Upper Crust’ın pizzası, incecik pizza hamurunun üzerine yayılan baharat ve domatesin mükemmel karışımıyla bütünleşiyor. Large (35 cm) ve Extra Large (45 cm) olarak satılan pizzaların yanısıra “Ben bir pizzayı bitiremem” veya “Acelem var, atıştırmak istiyorum” diyenlere özel olarak 23 cm boyutundaki dilim pizzasıyla fark yaratıyor.

Her gün, ikisi Margarita ve Pepperoni Pizza olmak üzere 3 çeşit olarak deneyebileceğiniz dilim pizzalar, isteğinize bağlı olarak salata çeşitleriyle beraber sağlıklı seçimler sunuyor.

Pizzalarda kullanılan özel tarifli domates sosun yanısıra Türkiye’nin ilk pesto soslu pizzasını da misafirlerine sunan Upper Crust’ta, bütün pizzalar isteğe bağlı olarak peynir sevmeyenler için peynirsiz –Red Pizza- ve domates sevmeyenler için domates sossuz –White Pizza- olarak da servis edilebiliyor.

Mia-Posta'nın Upper Crust Pizza ile ilgili yazısı çok eğlenceliydi, sizlerle paylaşmak istedik:

Süpermen'in Çin'e gidip Çin yemeği getirdiği sahneyi dikkatli izleyiciler hatırlayacaklar. The Upper Crust Pizzeria'nın pizzaları Amerika'dan geliyor deseler inanacağım.

The Upper Crust'ınki gerçekten Türk işi pizzalara benzemiyor. Bir kere incecik, çıtır çıtır ve üzerindeki malzemenin ağırlığı altında yıvışıp ezilmiyor. Sonra 45 ve 35 cm'lik büyük boylarının yanında dükkanın önünden geçerken atıştırabileceğin dilim pizzalar da bulabiliyorsun. Hem de aylık bir programa göre odun fırınından her gün farklı çeşit çıkan dilim pizzalardan deneyebiliyorsun.

Boston'da lokal bir zincire dönüşen The Upper Crust'ın İstanbul şubesinde peynir sevmeyenler için kırmızı, peynire doyamayanlar içinse Beyaz Pizza'ları var. Sucuklu, sivri biberli İstanbul Pizza; vejetaryen rüyası pesto soslu pizzalar, ananaslı Hawaian, gorgonzola ve marine edilmiş etli Pedro's ve karidesli Red Shrimp gibi lezzetler ağız sulandırıyor ama gerçek bir pizza aşığı gibi Margherita peşindeysen merak etme; sade peynirli pizza da testi geçiyor. (Mia-Posta.com)

The Upper Crust Pizzeria
Çırağan Cad. No:35
Beşiktaş, İstanbul
Telefon: (212) 227 5 227
(533) 468 44 44
www.uppercrustturkiye.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER