› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.11.2011

Türkçe eğlencenin yeni adresi Tepebaşı'ndaki Zilly

Son günlerde en popüler dönemlerinden birini yaşayan Türkçe müzikle eğlenmenin yeni adresi 11.11'in alt katında açılan Zilly. Zilly, önümüzdeki günlerde çok konuşulacak.

Adını DJ kabinindeki zilden alan Zilly, şarkıcı Arto ve Ataberk Oral'ın ortak projesi. Her ikisi de eğlencenin nabzını iyi tutan insanlar. Son günlerde iyice artan Türkçe müzikle eğlenme trendini başından yakaladılar.

Türkçe eğlencenin yeni adresi Tepebaşı'ndaki Zilly

Kasım başında açılan Zilly, Türkçe mekanın öncülerinden. Geçen yılın popüler mekanları Eeglence ve Piyasa'dan sonra yaz aylarında Kaf:f da Türkçe müziğe dönmüş ve dolup taşmıştı. Şimdi de Zilly bu üçlüye güçlü bir rakip olarak karşımızda.

Zilly tam bir ortaya karışık mekan. Nasıl desek, pavyon, diskotek ve kulüp karışımı. Tam Türk içi yani. Dekor 80'lerden fırlamış gibi. Bu karmaşa ve özündeki Türklük sanırız herkesi biraz buraya ait hissettiriyor. Bu yüzdenden de mekan açıldığı günden bu yana dolup taşıyor.

Karşınızda daha çok gençler çıkıyor. Genç derken 25-35 yaş arasında, 90'ların Türkçe popu için yanıp tutuşan, çalan her parçayı hep bir ağızdan söyleyen bir kitleden söz ediyoruz. Bu grubu çoşturacak her türlü detay düşünülmüş tabii. Popüler parçalar, sesin birden kısılıp şarkının devamını eğlenenlerin söylemesi, içeri giren herkesin Cengiz Kurdoğlu misali "Aa Ahmet bey de burada" gibi anonslarla karşılanması ve en çok da kendinden geçen kalabalık insanın kendini bu eğlence seline bırakmasını sağlıyor.

Türkçe müzikle hiç işim olmaz diyenlerin bile kendilerinden geçtiğini gözlerimizle gördük. Pudra.com olarak bu kışın en çok konuşulacak mekanlarından birinin Zilly olacağını eminiz.

Bu arada Zilly'nin telefon numarasını bulmak çok zor. Pudra.com'un özel haberinde sizinle bu telefon numarasını da paylaşalım.

Zilly
Adres: Meşrutiyet Cad. No: 69, Tepebaşı
Tel: 0212 245 60 44


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER