› 
 › 
pudra.com 02.03.2010

Uzakdoğulu Wanna geri döndü!

Açıldığı günden beri ünlülerin, gece hayatı müdavimlerinin gözdesi olan Wanna hem lezzetli yemekleri hem de müziğiyle öne çıkıyor.

2008 yılında Kanyon’da açılan Uzakdoğu restoranı Hakkasan’ı devralan İstanbul Door’s Group, mekânı Wanna’ya çevirdi. Doors Group’un sahipleri Levent Büyükuğur ve Berk Ekşioğlu, yine bir Uzakdoğu restoranı olan Wanna’nın açılışını geçtiğimiz günlerde verdiği muhteşem bir parti ile yaptı.

Uzakdoğulu Wanna geri döndü!

Geçtiğimiz yıllarda Tepebaşı’nda hizmet veren Wanna’nın konsepti buradaki mekânda süreceğe benziyor. Açılışa katılan bir çok isim Wanna’yı çok beğendiklerini de dile getirdiler.

Gerçek bir Uzakdoğulu
Yurt dışından getirilmiş özel objeler kullanılarak oluşturulmuş, farklı dekorasyonu ile Wanna, bilinenin aksine kendine özgü bir stil yaratıyor.

Dünyada trendleri takip eden en önemli dergilerden olan Wallpaper, Wanna farkından "Uzakdoğu ruhunu klişeleşmiş kırmızı fenerler ve tik Budha heykellerinden kurtaran restoran-bar Wanna, konuklarını, soyut-neon lambalı-origami tarzından ilham alarak yaratılmış özgün dekorasyonu, DJ'inin en son house ritimleri ve video sanatının projektöre yansıyan görüntüleriyle ağırlayan bir Asyalı" şeklinde bahsediyor.

Wanna'da neler var?
Wanna yeni yerinde de Wanna Vietnam, Thai, Japon ve Çin mutfağından oluşan ve özel 'sushi' menüsünün de eklendiği lezzetleriyle ağırlıyor misafirlerini.

Hem restoran hem gece klubü olan Wanna kendine özgü eğlence tarzıyla açıldığı günden beri popülerliğini koruyor... Cuma akşamları yapılan ''Wanna Friday Parties'' ile Wanna müdavimleri kaliteli müzik dinleyecekler.

Wanna her gün saat 17.00'den itibaren açık.


Wanna Kanyon
Büyükdere Cad. No: 206
Kanyon Levent İstanbul
Telefon: (212) 353 11 80


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER