› 
 › 
22.01.2018

Vadistanbul AVM'de film gibi Sevgililer Günü

Vadistanbul AVM, 3-14 Şubat tarihleri arasında, sevgililer için özel bir etkinlik gerçekleştiriyor. Etkinliğe katılan çiftler sürpriz hediyeler kazanacak.

Vadistanbul AVM, Sevgililer Günü'ne özel bir etkinlik gerçekleştiriyor. Aşklarını film sahneleri ile tamamlayacakları 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliğine katılan çiftler, sürpriz hediye kazanma şansı yakalayacak. Kazanan çiftler, Jolly Joker Vadistanbul sahnesindeki Levent Yüksel konserine gidiyor. 

Vadistanbul AVM'de film gibi Sevgililer Günü

Film gibi Sevgililer Günü

14 Şubat Sevgililer Günü, herkesin merakla beklediği, en özel hediyelerin alındığı, sevgililerin birbirlerine minik sürprizler yaptığı en anlamlı günlerden biri. İstanbul'a yepyeni bir nefes veren ve her mevsim yeşilin başka bir tonuyla misafirlerini karşılayan şehrin yeni yıldızı Vadistanbul AVM, 3-14 Şubat 2018 tarihleri arasında, sevgililer için özel bir etkinlik gerçekleştiriyor.

Aşkımız film olur!Çiftler bu tarihler arasında Vadistanbul AVM'ye gelerek, hazırlanan dekorasyon, kostüm ve müziklerle seçtikleri romantik, aksiyon ve müzikal film sahnelerini canlandırıyor. Fotoğraf çekilerek #AŞKIMIZFİLMOLUR hashtag’i ile paylaşanlar arasında en çok like alan 5 çift, 14 Şubat 2018 Sevgililer Günü'nde Jolly Joker Vadistanbul Sahnesi'nde sahne alacak Levent Yüksel konserine bilet kazanıyor.

Vadistanbul AVM, 3-14 Şubat tarihleri arasında "Aşkımız Film Olur" diyen çiftleri bekliyor.

Ayrıntılı Bilgi: VADİSTANBUL AVM
Adres: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:109C Sarıyer – İstanbul
Tel: 0212 330 38 38
E-posta: info@vadistanbulavm.com
facebook: facebook.com/vadistanbul
instagram: vadistanbul


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER