› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.05.2011

Yeniköy yeni bir lezzet durağı: Molka Cafe Bistro

Yeniköy'de açılan Molka Cafe Bistro, küçük lezzetlerden büyük tatlar yaratmak için açıldı. Yolunuz Yeniköy'e düşerse mutlaka Molka'ya uğrayın.

Yeniköy'de yeni bir mekan: Molka Cafe Bistro

Yeniköy yeni bir lezzet durağı: Molka Cafe Bistro

Yeniköy, İstanbul'un en güzel semtlerinden biri... Hem sahilde yürüyüş yapmak hem de sakin bir buluşma için ideal bir yer. Yakın zaman kadar kapalı olan Emek Kahve'nin dönüşüyle beraber yeni bir cafe haberi daha geldi: Molka Cefe Bistro.

Küçük lezzetlerden büyük tatlar yaratmak felsefesi ile açılan Molka hem Yeniköylü'lerin hem de Yeniköy'ü sevenlerin lezzet uğrağı olmaya aday...

MOLKA Cafe Bistro Yeniköy'de modern, hafif ve sağlıklı yemek çeşitleri ile müdavimlerini bekliyor. Molka'nın sahibi ve şefi Sevtap Dilekçi Istanbul Culinary Institute'da aşçılık eğitimi almış. Sonra da Culinary İnstitute, 360istanbul ve Fish'te çalışmış. Şimdi kendi yeri olan Molka'da günlük değişen lezzetleri ziyaretçileriyle paylaşıyor.

Molka'da lezzetleri arasında balkabağı çorbası, pancar salatası, köfte, hamburger, kahvaltı seçenekleri ve harika cheesecake'ler var... Menü mevsime göre değişiyor, sürpriz menüler için Molka'yı Twitter ve Facebook'tan takip edebilirsiniz.

Mekan küçük ama içerisi ferah ve huzurlu... Yolunuz Yeniköy'e düşerse Molka'ya mutlaka uğrayın, bu lezzet durağı ile tanışın...


MOLKA Cafe Bistro
Köybaşı Cad 158 B
Yeniköy, İstanbul
Telefon: 0 212 299 22 55


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER