› 
 › 
Pudra.com 20.07.2012

Yepyeni lezzet: Balıkçı Mitzi

Ataköy Marina Park'ta yoğun ilgi gören yepyeni bir lezzet sizleri bekliyor. Harika manzaralı ve leziz yiyecekleriyle Balıkçı Mitzi'ye mutlaka uğramalısınız.

İsmini Latince "denizlerin yıldızı"ndan alan Balıkçı Mitzi, deniz ve tekne manzarasıyla Marina Park'taki balıkçı eksiğini kapattığı için yoğun ilgi görüyor. Kış aylarında yaklaşık 75 kişiyi rahatlıkla ağırlayabilecek kapasiteye sahip oln Balıkçı Mitzi yaz aylarında ise 50 kişilik bahçesi ile toplamda 120 kişi misafir ağırlayabilecek.

Yepyeni lezzet: Balıkçı Mitzi
Balıkçı Mitzi her gün 12.00'de açılarak Ege-Akdeniz menüsüyle gün boyunca alacarte servis verecek. Hafta içi 23.00 hafta sonu 24.00'e kadar açık kalacak mutfağında İstanbul'da yenilebilecek en taze balıklar ve Ege-Akdeniz mutfağının serpme mezeleri servis edilecek.
Balıkçı Mitzi'nin en beğenilen lezzetleri başında mezelerden levrek marin, kaya koru, deniz börülcesi, ara sıcak kalamar dolma, karidesli sigara böreği, balıklı içli köfte ve taze balık çeşitleri gelmekte arzu edenler yemekten sonra Elio Marina Park'ın barında geceye devam etme fırsatı bulabilecekler.

Tel: (212) 215 56 80


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER