› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.11.2012

Yummy Cupcakes'i keşfedin!

Özel tatlara meraklılar, her gün tatlı yemeden yaşayamam diyenler ve cupcake severler... Bugüne kadar yediğiniz cupcake'leri unutun. Kaliforniya'nın en iyi cupcake markası Türkiye'de. Yummy Cupcakes ile tanışın.

Yummy Cupcakes Türkiye’nin ilk cupcake markası olarak hayatımıza geçtiğimiz yıl girdi. Bilinen cupcake lezzetlerini unutmak ve gerçek cupcake'lerle tanışmak için tek adres artık Yummy Cupcakes!

Yummy Cupcakes 2004 yılında Los Angeles'ta kurulan bir marka. 2011 yılında California'nın en iyi cupcake markası seçilmiş. Mönüsünde 400'den fazla lezzetin yanı sıra bir dizi cupcake bazlı özel ürün yer alıyor. İşte Yummy Cupcakes'i farklı kılan da bu ürünler: çubukta cupcake, kavanozda cupcake, cupcake sandviç, cupcake parfe... Aklınıza gelen her özel tadın cupcake versiyonu...

Tüm ürünlerinde hiç bir katkı maddesi olmayan ve tamamen günlük olarak üretim yapan Yummy Cupcakes'in Türkiye'deki ilk mağazası geçen yıl Caddebostan'da açılmıştı. Bugün İstanbul'da Kanyon, Akmerkez (MacroCenter'da) ve Bağdat Caddesi (Caddebostan Kültür Merkezi karşısı) olmak üzere üç noktada bu özel tadları bulabilirsiniz. Nişantaşı City's de çok yakında açılacak.

"Peki bu kadar çok çeşit varken sizin favoriniz hangisi" diye sorarsanız hemen söyleyelim: Original red velvet'i mutlaka denemelisiniz. Zaten artık bir efsane olmuş durumda. Ayrıca Nutella'sız yaşayamam diyenler Nutellalı cupcake'i de tatmalı. Önümüz kış. Kestaneler her yerde. Yummy Cupcakes'in kestaneli cupcake'leri de kaçırılmamalı.

Yummy Cupcakes farklı tercihleri olanları da düşünmüş: laktozsuz, kalorisi azaltılmış veya alkol içeren cupcake'ler de özel sipariş üzerine hazırlıyor.

Daha iki gün önce uğradım, bir daha uğramama gerek yok diye düşünmeyin çünkü Yummy Cupcakes'te her gün yeni lezzetler raflara çıkıyor. Kısaca her gün deneyecek bir tat bulacaksınız.

Pudra.com'un en favori dükkanlarından olan Yummy Cupcakes'in özel tadlarıyla tanışın. Dilerseniz bir çay saati için tercih edin, dilerseniz bir doğumgünü için... Ya da düğün pastanız olarak... Hepsi sizi mutlu edecektir. Afiyet olsun.

Yummy Cupcakes'in muhteşem lezzetlerini görmek için tıklayın.


Yummy Cupcakes
Merkez mağaza ve üretim: Haldun Taner Sok. 12/2 Caddebostan, İstanbul
Çalışma saatleri: Haftanın her günü 09:00-21:00 saatleri arasında açık.
Tel: (0216) 357 1292, 0216 369 1369
E-posta: yummycupcakesturkey@gmail.com
yummycupcakes.com
Facebook.com/YummyCupcakesTurkey

Kanyon Yummy Cupcakes
B2 Katı, Kitchenette Karşısı, Kanyon-Levent, İstanbul

Akmerkez Yummy Cupcakes
MacroCenter içi, Akmerkez, 2.Kat, Etiler, İstanbul
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2