Pudra.com 18.07.2013

13. İstanbul Bienali bu yıl ücretsiz

"Anne, ben barbar mıyım?" başlıklı 13. İstanbul Bienali, 14 Eylül-20 Ekim tarihleri arasında kapılarını sanatseverlere açacak. Bienal bu yıl ücretsiz olarak gerçekleşecek.

“Anne, ben barbar mıyım?” başlığıyla 14 Eylül-20 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 13. İstanbul Bienali'ne ait sergiler bu yıl ücretsiz gezilebilecek.

13. İstanbul Bienali bu yıl ücretsiz

13. İstanbul Bienali’nin başlığı “Anne, ben barbar mıyım?” şair Lale Müldür’ün aynı adlı kitabından alıntıyla küratör Fulya Erdemci tarafından belirlendi.

Şiir, edebiyat, ve şiirsellikle sanatın ilişkisini vurgulayan bu başlık, aynı zamanda “barbar” terimiyle, “öteki”leri anlamak için öğrenmemiz gereken veya “gelecek dünya”yı anlamlandırabilmek için keşfetmek zorunda olduğumuz yeni ve bilinmedik dillere de işaret ediyor.

13. İstanbul Bienali’nde, güncel demokrasi biçimlerini sorgulayan, günümüzün mekânsal-ekonomik politikalarını tartışmaya açan, uygarlık ile barbarlık kavramlarını sorunsallaştıran ve bu bağlamda sanatın rolünü yeni ve alışılmışın dışındaki dillerle araştıran işler yer alacak.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Koç Holding’in sponsorluğunda düzenlenen 13. İstanbul Bienali’nin sergi mekânları ve sanatçı listesi önümüzdeki günlerde açıklanacak.

13. İstanbul Bienali ile ilgili ayrıntılı bilgi için: 13b.iksv.org


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER