@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.10.2011

'Akaretler Art & Design Day' 15 Ekim 2011'de

İstanbul’un yeni sanat merkezi Akaretler'de 15 Ekim 2011 Cumartesi günü gerçekleşecek “Akaretler Art & Design Day” ile sanatseverler sanata doyacak.

Geçtiğimiz yıl İstanbul’un yeni sanat merkezine dönüşen Akaretler, sonbaharda hareketlenen sergi ve etkinliklere özel bir gün ile evsahipliği yapıyor. 15 Ekim 2011 Cumartesi günü 18.00-24.00 saatleri arasında gerçekleşecek “Akaretler Art & Design Day” sanatseverlere keyifli bir gün yaşatacak.

'Akaretler Art & Design Day' 15 Ekim 2011'de

“Akaretler Art & Design Day” etkinliğinde Galerist’te Sarkis’in “Depo Sergi” ve Rampa’daki Ergin Çavuşoğlu’nun “Başkalık” sergilerinin yanı sıra, Art On’da Hüseyin Murat Aksoylu, Morten Andersen, İdil İlkin, Olcay Kuş ve Sümer Sayın’ ın katılacağı “Crossroads” adlı sergi ve artlimits’te de Carsten Witte’in katılımı ile “Psyche” fotoğraf sergisileri gezilebilir.

Autoban Galeri'de Assouline tarafından Coca Cola’nın 125. yılına özel olarak hazırlanan kitabın lansmanı gerçekleştirilecek. Kitapta yer alan birçok fotoğraf, reklam ve tasarım, filmlerden seçilmiş özel karelerle birlikte okuyucuları hoş bir yolculuğa çıkaracak.

Ayrıca Derin Design’da, alimünyuma verdiği formlarla öne çıkan İtalyan Altreforme markası için Aziz Sarıyer’in tasarladığı ve limitli sayıda üretilen mobilya serisinden Mariù isimli ürünü görmeyi ihmal etmeyin.

Can Hi-fi & Extreme Audio’da havanın kararmasıyla başlayacak olan video mapping ve 20.30 – 21.30 saatleri arasında Ayşe Gencer’in canlı jazz performansı etkinliğin sonlarına doğru sokağın iyice hareketleneceğinin garantisi. Küçük ama lezzetli dükkan Corvus, o güne özel tüm müşterilerine %10 indirim sunacak.

The Winston Brasserie’de 21.30’da başlayan DJ performansı ise günü güzel bir geceyle tamamlamak için ideal.

Pudra.com olarak merakla beklediğimiz “Akaretler Art & Design Day” sanat dolu bir sezona neşeli bir başlangıç yapmak için mükemmel bir seçim.

www.akaretler.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER