Pudra.com 11.11.2014

artnivo.com Contemporary İstanbul 2014'te!

Türkiye çağdaş sanat ortamına yeni bir ivme getirmeyi hedefleyen artnivo.com, 13-16 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek Contemporary İstanbul 2014'te 26 sanatçıyla katılıyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında online bir platform olarak kurulan ve Türkiye çağdaş sanat ortamına yeni bir ivme getirmeyi hedefleyen artnivo.com, Contemporary İstanbul 2014'te temsil ettiği 26 sanatçının fuar için özel olarak ürettiği işleriyle izleyici ile buluşuyor.

artnivo.com Contemporary İstanbul 2014'te!

13-16 Kasım tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi ve ICEC'de gerçekleşecek olan CI'14 için artnivo.com ekibi özel bir sunum gerçekleştirecek. Her gün için farklı eserlerin standda yer alacağı ve küratöryel bir dil ile kurgulanacak sergi sunumu izleyiciyi her defasında şaşırtmaya hazırlanıyor.

Contemporary Istanbul'daki standda artnivo.com'un sanatçılarından Aslı Sungu, Burak Dak, Burak Ata, Can Akgümüş, Çağrı Saray, Emine Şenses, Engin Beyaz, Erdal İnci, Eylül Ceren Ersöz, Hasan Deniz, Hayal İncedoğan, Jacqueline Roditi, Leyla Emadi, Manolya Çelikler, Melis Ağazat, Mustafa Albayrak, Öykü Ersoy, Özer Toraman, Özge Enginöz, Sabo, Seçil Erel, Selin Balcı, Sibel Diker, Sinem Karaduman, Zeynep Akan ve Zeynep Beler gibi isimler yer alacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER