Pudra.com 10.06.2014

artnivo.com ilk sergisi

Türkiye'nin yenilikçi ‘online çağdaş sanat platformu’ artnivo.com, ilk pop-up sergisi ''Download''u 10 Haziran'da açıyor.

Türkiye'nin nitelikli, öncü ve yenilikçi ‘online çağdaş sanat platformu’ artnivo.com, ilk pop-up sergisi ''Download'' ile 10 Haziran'da izleyicinin karşısına çıkıyor! Serginin açılış gecesi olan 10 Haziran'da gerçekleşecek partinin DJ’liğini ise ünlü tasarımcı Emel Kurhan üstlenecek.

artnivo.com ilk sergisi

''Download'' sergisi genç kuşağın 16 önemli isminin işlerine yer veriyor. 10 - 13 Haziran tarihleri arasında görülebilecek pop-up sergide The Sofa Hotel - Hall Arts'da, 16 genç sanatçının farklı nitelik ve medyumlardaki işleri yer alıyor. Bu proje aynı zamanda artnivo.com'un izleyici ile 'reel' platformda gerçekleştireceği ilk buluşma niteliğini taşıyor.

Yenilikçi bir anlayışla yürütülen online sanat platformu 'artnivo.com' kendisini ''çağdaş sanata ulaşmanın en kısa yolu'' olarak tanımlıyor. Kimliğini, vizyonunu ve bünyesindeki nitelikli sanatçıların özgün yapıtlarını izleyici ile buluşturmayı planlayan artnivo.com, ''Download'' sergisinin 10 Haziran’daki açılışının ardından yapılacak 'lansman partisi' ile sanat severleri ağırlayacak.

Küratörlüğünü Özlem Ünsal'ın yaptığı sergide, artnivo.com'un bünyesinde yer alan genç kuşağın önemli temsilcilerinin daha önce görülmemiş, farklı, dinamik yapıtları yer alıyor. Can Akgümüş, Burak Ata, Selin Balcı, Engin Beyaz, Burak Dak, Hasan Deniz, Leyla Emadi, Özge Enginöz, Eylül Ceren Ersöz, Erdal İnci, Sinem Karaduman, Huo RF, İsmail Şimşek, Özer Toraman, Canan Ustaoğlu ve Sabo'nun işlerinin bulunduğu pop-up sergi; fotoğraf, video-art, heykel, resim, kolaj gibi farklı medyumlardaki yapıtlardan oluşuyor. Sergideki seçki, farklı, nitelikli olanı gözeterek izleyiciye çeşitlilik sunmak amacıyla hazırlanırken, işlerin birbirleriyle ortak bir dil oluşturması planlanıyor. Sergi adını bir internet tabirinden alıyor; artık gündelik hayatta sıkça kullandığımız 'download' kelimesi terminolojik olarak, ''internetten indirmek, güncellemek, yüklemek'' anlamlarını taşıyor. artnivo.com'un bu projesinde sanal ortamdan reel bir mekana taşınan sanat eserleri, serginin bu isme sahip olmasına neden olurken, eserlerin güncelliği 'download' kelimesinin altını
çiziyor.

10 Haziran Salı akşamı koleksiyonerlere özel gerçekleşecek önizlemenin ardından kokteyl ile açılan pop-up sergi 'Download', ünlü tasarımcı Emel Kurhan'ın DJ’lik yapacağı parti ile devam edecek. 13 Haziran'a kadar açık kalacak olan sergi The Sofa Hotel - Hall Arts'da 11:00 - 19:00
saatleri arasında izlenebilir.

Detaylı bilgi için: art@artnivo.com Tel: (0212)225 6326


Etiket: artnivo, sergi, sanat
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER