Pudra.com 20.11.2014

Burhan Doğançay’ın fotoğrafları bu sergide!

Ünlü ressam Burhan Doğançay’ın fotoğraflarının yer aldığı “Picture The World” adlı sergi, Doğançay Müzesi'nde 25 Kasım Salı günü resmi olarak açılıyor.

Türkiye’nin en önemli sanatçılarından Burhan Doğançay’ın fotoğrafları; TEB Özel’in desteğiyle ilk kez sanatseverlerle buluşuyor. “Picture The World” başlıklı sergide bu kez; eserleri dünyanın en önemli müzelerinin daimi koleksiyonlarında yer alan sanatçının ilham kaynağını oluşturan fotoğrafları sergileniyor.

Burhan Doğançay’ın fotoğrafları bu sergide!

Burhan Doğançay’ın objektifine yansıyan eserlerin yer aldığı sergiye Doğançay Müzesi ev sahipliği yapıyor. 100’e yakın fotoğrafın yer aldığı sergi; sanatçının 85. doğum yıldönümünde ve Doğançay Müzesi’nin 10. yılını kutlamak amacıyla, 12 Eylül’de sanatseverlerin ziyaretine açıldı. Serginin resmi açılışı ise, özel davetlilerin katılımıyla 25 Kasım Salı akşamı gerçekleşecek. Sergide yer alan fotoğraflar; önümüzdeki aylarda düzenlenecek bir müzayede ile satışa çıkacak, elde edilecek gelir ise UNICEF’e bağışlanacak.

burhan dogancay picture the world sergi fotograf 2 2

Burhan Doğançay’ın, farklı coğrafyalardan tanıklık ettiği ve sanat yaşamında izleri olan anları yansıtan “Picture The World” sergisi; 7 Haziran 2015 tarihine kadar her gün 10:00-18:00 saatleri arasında Doğançay Müzesi’nde görülebilir.

burhan dogancay picture the world sergi fotograf 3 3


burhan dogancay picture the world sergi fotograf 4 4


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER