pudra.com 20.10.2010

Cumhuriyet modası sergisi Capitol'de

Capitol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, 22 – 31 Ekim tarihleri arasında, ziyaretçilerinin bağışladığı fotoğraflarla, Cumhuriyet’in getirdiği modernleşmeyi gözler önüne sererek karşılıyor.

Alışverişi keyfe dönüştüren yaşam merkezi Capitol, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yepyeni ve çok eğlenceli bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Bu sergide, ziyaretçilerinin fotoğraf albümlerinden çıkan tarihi fotoğraflar sergileniyor.

Cumhuriyet modası sergisi Capitol'de

Capitol'de Türk yaşam tarzından izler...

Bugüne kadar gerçekleştirdiği etkinliklerle Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıktığını gösteren Capitol, bu etkinliğinde ziyaretçilerini de fotoğraf sergisinin bir parçası yapıyor. Modern giyim tarzının yaygınlaşmasıyla birlikte Türk insanının yaşadığı sosyal hayat dönüşümü birbirinden ilginç karelerle anlatılıyor. Ancak ailece bir araya gelindiğinde, kalabalık bir sosyal ortamda ya da nostaljik fotoğraf stüdyosu dekorlarında, çok şık kıyafetler eşliğinde çekilmiş olan, 30’ların 40’ların, 50’lerin tarzını yansıtan siyah beyaz kareler, 87 yılın tatlı hatıralarını günümüze taşıyor.

Modanın, fotoğrafçılığın, insanların, kısaca Türkiye’ye dair olan her şeyin Cumhuriyet ile birlikte dönüşümünü izlemek adına, Capitol tüm İstanbul’u 22 – 31 Ekim tarihleri arasında yakın tarihinin kokusunu duyabileceği sergiye davet ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER