Pudra.com 31.03.2011

Dünyada ilk defa ameliyathanede heykel sergisi

Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi doktorlarından Prof. Dr. Ahmet Karacalar’ın “Estetik Cerrahi’ye Mesajlar” adlı heykel sergisi 3 Nisan 2011 Pazar günü yapılıyor.

Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi doktorlarından Prof. Dr. Ahmet Karacalar’ın “Estetik Cerrahi’ye Mesajlar” adlı heykel sergisi 3 Nisan 2011 Pazar günü 11:00-17:00 saatleri arasında, estethica ameliyathanesinde sanat severlerin beğenisine sunuluyor.

Dünyada ilk defa ameliyathanede heykel sergisi

Şirinlik estetiği, güzelliğin baskı altında olması, bacakların gücü ve kaderi değiştiren estetik kavramlarıyla cerrahide sanatsal yaklaşımın altını çizen Prof. Dr. Karacalar, eserlerini ilhamının çıkış noktası olan ameliyathane ortamına taşıyor.

“Bir estetik cerrah kaderi değiştirme gücüne sahip olduğunu bilmeli, insan bedeninin hem içini hem de dışını en iyi bilen branş estetik cerrahidir” diyen Prof. Dr. Karacalar, ameliyathanede sergi açma fikriyle farklı bir bakış açısı yansıtmak ve yeni alanlar ortaya çıkarılmasına öncülük etmek istediğini de ifade ediyor.

Plastik cerrahiyi heykel sanatına uyarlamanın yanı sıra sanattaki bazı uygulamaları da kendi branşında kullandığını belirten Prof. Dr. Karacalar, estetik cerrahi ile ilgili sosyal mesajlar verecek olan serginin amacını, “Estetik bilinci artırmak, estetikle ilgili önyargıları azaltmak, estetiğin önemini göstermek” olarak açıklıyor.

Estetik Cerrahi’ye Mesajlar
Prof. Dr. Ahmet Karacalar
Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi
3 Nisan 2011 Pazar günü 11:00-17:00


Etiket: sergi, etkinlik, heykel
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER