04.11.2014

İstanbul'74 ve Defne Koz'dan "Solid Air" Sergisi

İstanbul’74 ve Defne Koz işbirliğinde oluşturulan oneoffinfinity markasının, tasarım dünyasına yeni bir soluk getirecek ilk koleksiyonu “Defne Koz - Solid Air” sergisi İstanbul’74 Galatasaray’da meraklılarıyla buluşmaya hazır.

İstanbul’74 ve Defne Koz işbirliğinde oluşturulan oneoffinfinity markası, ‘Defne Koz - Solid Air’ adlı ilk koleksiyonuyla tasarım dünyasıyla buluşuyor. 6 Kasım - 8 Aralık tarihleri arasında İstanbul’74 Galatasaray Galeri’de sergilenecek koleksiyon; dünyaca ünlü tasarımcı Defne Koz’un tasarladığı doku, şekil ve ışık efektleriyle derinlemesine yoğrulmuş heykelsi parçaları bir araya getiriyor. Yenilikçi 3D üretim teknolojilerinin, parametrik geometrinin ve LED ışık kaynaklarının potansiyelini keşfetmeye yönelik tasarlanan koleksiyon, 12 parçadan oluşuyor.

İstanbul'74 ve Defne Koz'dan

Oneoffinfinity markasının ilk serisi olan ‘Defne Koz - Solid Air’ koleksiyonunda yer alan her bir ürün, endüstriyel tasarım kültürünü oluşturan seri üretim teknolojisi ile üretiliyor ama her ürün aynı zamanda benzersiz. Koz Susani Design Inc’in kurucusu olan ve çeşitli kıtalara yayılan markalar için gerçekleştirdiği uluslararası ödüllü tasarımlarını içeren çalışmalarını Chicago’dan yürüten Defne Koz, 2013 yılında Elle Decor International Design Awards Türkiye tarafından ‘Yılın Tasarımcısı’ ödülüne layık görülmüştü. oneoffinfinity markası farklı seriler sunmaya devam edecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER