mia-posta.com 31.08.2010

İstanbul Modern'de Dice Kayek Sergisi

Dice Kayek'in giysileriyle bütünleşip eşsiz bir seyre dalmak ister misiniz? 26 parçadan oluşan sergi 19 Eylül'e kadar İstanbul Modern'de...

Lale, kubbe, lokum, Boğaziçi, İstanbul'un geceleri, Galata Köprüsü, Topkapı, Dolmabahçe İstanbul'un hem anlatılıp hem de yaşananları... Bu objeler ve mekânların belki aralarından bazıları belki de hepsi senin İstanbul'unu anlatıyor. Ayşe ve Ece Ege'nin zihninde ise bu kelimeler hatıralarıyla harmanlanıp giysilere dönüşüyor.

İstanbul Modern'de Dice Kayek Sergisi

Haberini daha önceden vermiştik: Dice Kayek'in İstanbul Modern'de geçtiğimiz hafta açılan "İstanbul Contrast" sergisi binanın alt katında LogForest adında ayrı bir eserin içinde sergileniyor. Yerebatan Sarnıcı'ndan esinlenerek Arik Levy tarafından İstanbul'un bir metaforu olarak hazırlanan LogForest'ın içinde zaman kavramını yitirebilirsin.

Kolonlar arasında saklı, İstanbul'daki farklılıkların uyumunu anlatan giysiler arasında gezerken kendini bir yandan yer altında bir mağarada, bir yandan da hoparlörlerden gelen su sesiyle denizaltında zannediyorsun.

Zaman ve mekân kavramını yitirdiğin anda ise Dice Kayek'in giysileriyle bütünleşip eşsiz bir seyre dalıyorsun. 26 parçadan oluşan sergi 19 Eylül'e kadar İstanbul Modern'de, kaçıranın aklı yok derim!

Kaynak: mia-posta.com

İstanbul Modern
(0212) 334 73 00
Meclis-i Mebusan Caddesi 4, Karaköy


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER