Pudra.com 23.05.2013

İstancool 2013, 6 Haziran'da başlıyor!

İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali "Istancool" 6-9 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yönetmen Julie Taymor ve Lynne Ramsay; küratör Sir Norman Rosenthal, yazar Geoff Dyer ve fotoğrafçılar Inez ile Vinoodh bu yılki konuklardan bazıları...

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü’nün destekleri ve Vakko’nun ana sponsorluğunda gerçekleşen festivalde, yaratıcı sektörlerde çağa damgasını vuran işlere imza atan isimleri Türkiye’deki meslektaşlarıyla bir araya getiriyor. Ortak kültürel üretim alanı sağlayan festival, içeriğiyle İstanbul’un dünya şehri profilini destekleyerek şehre farklı bir anlam kazandırmayı amaçlıyor. İngiltere merkezli "AnOther" dergisinin kurucusu Jefferson Hack işbirliğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenecek festival, sanat, edebiyat, tasarım, moda, müzik ve sinema alanlarında ücretsiz ve herkesin katılımına açık etkinlik olarak gerçekleştirilecek.

İstancool 2013, 6 Haziran'da başlıyor!

İstanbul uluslararası sanat ve kültür festivali İstancool’un uluslararası katılımcıları ise şöyle;

Oscar ödüllü besteci Elliot Goldenthal,Frida’nın yönetmeni Julie Taymor,İskoç yönetmen Lynne Ramsay, fotoğrafçılar Philip-Lorca Dicorcia, İtalyan fotoğrafçı Francesco Carrozzini, Johan Kugelberg, Amerikalı yazar ve koku uzmanı Chandler Burr, Michael Avedon.



Festivalin diğer konukları arasında: İngiliz küratör ve sanat tarihçisi Sir Norman Rosenthal, İngiltere Kraliyet edebiyat topluluğunun üyesi yazar Geoff Dyer, Hollandalı fotoğrafçı ikilisi Inez ve Vinoodh, Sundance Film Festivali’nde özel ödüle layık görülen oyuncu Felicity Jones, Saadet Işıl Aksoy, yazar Perihan Mağden...

Bu yıl, ISTANBUL’74 ve Gagosian Gallery işbirliği ile Karaköy’de yapılacak olan Hollandalı fotoğrafçı ikilisi Inez ve Vinoodh sergisi ve İtalyan fotoğrafçı Francesco Carrozzini’nin İstanbul Arkeoloji Müzesi bahçesinde açılacak olan portrelerden oluşan sergisi de festival kapsamında sanatseverlerle buluşacak. Bu iki serginin yanı sıra paneller, atölyeler ve özel gösterimlerle katılımcılarına dopdolu bir program sunan Istancool 9 Haziran’da sona erecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER