08.05.2012

İstancool 25 Mayıs 2012'de başlıyor!

Şehrin en hip sanat etkinliklerinden biri olan İstancool, bu sene İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali ismiyle 25-27 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleşecek.

Sanat ve kültür dünyasının önemli isimlerini İstanbul’a getirerek paneller, konserler ve sergiler düzenleyen İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali’nin bu sene üçüncüsü düzenleniyor. İstanbul’un kültürel çeşitliliği ile bağdaşan dünyanın farklı kültürlerinden birçok tasarımcı, yönetmen, yazar, kısaca sanatsal üretimin muhtelif alanlarından onlarca sanatçı yeniden İstanbul’da buluşuyor.

İstancool 25 Mayıs 2012'de başlıyor!

Bu sene İstanbul’a gelecek isimlerin başında Karl Lagerfeld var. Ünlü tasarımcı festivalin onur konuğu olarak İstanbul'a geliyor. Lagerfeld'in dışında İtalyan fotoğraf sanatçısı Mario Sorrenti, Givenchy'nin kreatif direktörü Riccardo Tisci, Amerikalı çağdaş sanatçı Nate Lowman gibi önemli isimler de İstanbul'da olacak.

ISTANBUL’74’ün organizasyonunu üstlendiği festivalin kurucu ortağı Demet Müftüoğlu Eşeli ve küratörü Alphan Eşeli bu yıl da İstanbul’un uluslararası alanda marka bilinirliğini ve değerini artıracak bir festivale imza atıyorlar.

Kimler geldi kimler geçti
İki yıllık genç bir sanat etkinliği olsa da İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali bu kısa zamanda çok önemli isimleri Türkiye'ye getirdi. İşte bu isimlerin bazıları:
Courtney Love, müzisyen ve oyuncu

Michael Stipe, R.E.M. grubunun solisti

Stephen Frears, iki kez Oscar adayı olan yönetmen

Zaha Hadid, mimar

Sophie Calle, Fransız yazar, fotoğrafçı ve sanatçı

Michael Nyman, Oscar ödüllü besteci


Festival hakkında daha detaylı bilgi için:
www.istanbul74.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER