Pudra.com 02.03.2012

Jurassic Land 8 Mart'ta kadınlara ücretsiz

Dinozorların yeniden hayat bulduğu Jurassic Land, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, 10.00-15.00 saatleri arasında tüm kadınlara ücretsiz giriş imkanı sunuyor.

İstanbul Forum Alışveriş Merkezi’nde 10 bin metrekare alan üzerine kurulu, Türkiye’nin en büyük tema parkı Jurassic Land, tüm kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sevdikleriyle birlikte dinozorların macera dolu dünyasını keşfetmeye davet ediyor!

Jurassic Land 8 Mart'ta kadınlara ücretsiz

Soyları 65 milyon yıl önce tükenmiş olan dinozorların yeniden hayat bulduğu Jurassic Land, 8 Mart'ta, 10.00-15.00 saatleri arasında tüm kadınlara ücretsiz giriş imkanı sunuyor.

70 dinozorun birebir replikalarının yer aldığı Jurassic Land, çocuklara olduğu kadar büyüklere de unutulmaz bir deneyim yaşatıyor! Farklı dönemlere ait dinozor iskeletleri, fosil ve yumurtalarının sergilendiği müze bölümü; mağara şeklinde tasarlanmış kazı alanı; Türkiye’nin ilk ve en büyük hareketli sinema salonu olan Juracopter’da dünyanın önde gelen tema parklarına animasyon fimler tasarlayan Nicholas Koenig’in kreatif direktörlüğünde hazırlanan ve dinozorların nefesini ensenizde hissettiren 4 boyutlu, 6 efektli sinema deneyimi ve dinozorlara dair daha birçok sürprizi ile Jurassic Land, tüm çocukları, aileleri ve dinozor tutkunu yetişkinleri ziyarete bekliyor!

Jurassic Land

Adres: Forum İstanbul AVM Kat: 2 Bayrampaşa / İstanbul
Tel: 0212 640 80 88
www.jurassicland.com.tr
www.facebook.com/JurassicLand
www.twitter.com/jurassic_land


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER