@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.09.2011

Katsujinken: Japon Kılıcı Sergisi

İstanbul sıradışı güzellikle bir etkinliğe evsahipliği yapıyor: 'Katsujinken, Japon Kılıç Günleri'. Japon kılıç ustası David Goldberg Sensei, kendi imalatı olan kılıçları tanıtıyor ve kılıç imalatıyla ilgili deneyimlerini Dank tasarım hangarında paylaşıyor.

6-9 Eylül 2011 tarihlerinde İstanbul'da sıradışı bir etkinlik gerçekleşiyor. 'Katsujinken, Japon Kılıç Günleri'nde kılıç yapım ustası David Goldberg Sensei'nin olağanüstü güzellikteki el yapımı kılıçları sergileniyor.

Katsujinken: Japon Kılıcı Sergisi

Sanatını Japonya'da öğrenen David Goldberg Sensei, Japon kılıç çeliği olan Tamahagane kullanarak, geleneksel teknik ve metodlara bağlı kalarak üretim yapıyor. Japonya'nın Masamune ve Kanefusa ekollerini takip eden Goldberg, Japon vatandaşı olmamasına rağmen kılıçlarından tüm dünyanın övgüyle bahsettiği bir üstad.

Dank tasarım hangarında devam eden etkinlikte David Goldberg Sensei kendi imalatı olan kılıçları tanıtıyor ve kılıç imalatıyla ilgili deneyimlerini başlaşıyor.

Devekuşu uyluk kemiği, gergedan boynuzu, özel taşlar ve yaşlı ağaçlar, farklı hayvan derileri gibi doğal malzemeler kullanılarak yapılan kılıfların her biri birer sanat eseri. Her bir kılıcın farklı bir hikayesi de var. Ortalama fiyatları 5000 dolar olan bu kılıçlar sıradışı hediyelerden ve el yapımı orijinal eserlerden hoşlananlar için mükemmel bir seçim. Pudra.com olarak biz sergiyi gezdik, çok beğendik ve David Goldberg Sensei'den Japon kılıç sanatı hakkında çok şey öğrendik. Size de tavsiye ederiz.

Katsujinken, Japon Kılıç Günleri
6-9 Eylül 2011
Yer: Dank İç Mimarlık ve Mobilya Ltd Şti
Çayır Cad. No: 4, Carrefour Otopark Arkası, Hangar Binası, İstinye-Sarıyer
Tel: 0212 229 7200
Tarif: İstinye'deki ABD Konsolosluğu karşısında bulunan Carrefour AVM otoparkına araç ile giriş yapıp, AVM'nin arkasına doğru devam ediyorsunuz, büyük bir hangar binası göreceksiniz (trafonun yanında).


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER