Pudra.com 06.04.2015

Loulou de la Falaise sergisi İstanbul’74'de

Mücevher tasarımcısı Loulou de la Falaise’in hayatını konu alan “Loulou de la Falaise” kitabının mücevher sergisi, 2-16 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’74'de.

Yayınlandığı günden itibaren moda dünyasında büyük ilgiyle karşılanan, Yves Saint Laurent’in efsanevi ilham perisi olmasının yanı sıra kendi markasını yaratmış başarılı bir mücevher tasarımcısı olarak da dikkat çeken Loulou de la Falaise’in hayatını konu alan “Loulou de la Falaise” kitabının mücevher sergisini 2-16 Mayıs tarihlerinde İstanbul’74'de olacak. Bohem şıklığıyla bilinen, parizyen haute couture dünyasının öne çıkan ismi Loulou de la Falaise’in 1960’lardan 2011 yılındaki ölümüne kadar, en başarılı çağdaş fotoğraf sanatçıları tarafından belgelenen renkli hayatını konu alan “Loulou de la Falaise” kitabındaki dünyaca ünlü fotoğrafları ve kendi tasarımı mücevherler bu sergide yer alacak.

"Loulou de la Falaise” kitabında yer alan dünyaca ünlü fotoğraf sanatçıları tarafından çekilmiş fotoğrafları görmek için galerimize tıklayın.

Sergiye bir de imza günü gerçekleştirilecek. “Loulou de la Falaise” kitabının editörü ve Loulou de la Falaise mücevher markasının kurucu ortağı Ariel de Ravenel 30 Nisan’da İstanbul’74 Galatasaray’da düzenlenecek imza gününde olacak.

Loulou de la Falaise’in hayatını konu alan “Loulou de la Falaise” kitabı aralarında Helmut Newton, Richard Avedon, Steven Meisel, Michael Roberts ve Bettina Rheims gibi efsanevi fotografçıların objektifinden 400’ün üzerinde görselle anlatılıyor. Kitap ayrıca, Saint Laurent’in uzun süre birlikte olduğu Pierre Berge’nin kaleme aldığı önsöz ve Betty Catroux, Ines de la Fressange, Diane von Furstenberg, Christian Louboutin, Elsa Peretti, Paloma Picasso, Andre Leon Telley ve Oscar de la Renta gibi Loulou’ya yakın olan isimlerle gerçekleştirilen röportajlarla da dikkat çekiyor.

İstanbul’74
Adres: Kuloğlu Mah. Turnacıbaşı Cad. No:9 Beyoğlu-İstanbul
Tel: (0212) 243 39 48
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2