Pudra.com 12.05.2013

Mamut Art Project "Senin sanatın, senin sergin!"

Bağımsız sanatçıların kendini gösterebilmesi, gelecek vaad eden sanatçıların erken keşfedilebilmesi amacıyla kurulan Mamut Art Project, 16-19 Mayıs 2013 tarihlerinde Antrepo 3’te kapsamlı bir sergiyle karşımızda.

Dünyadaki farklı ülkelerde düzenlenen etkinliklerin ülkemize uyarlanması olan Mamut Art Project, Türkiye’de bu alanda düzenlenen ilk sergi. Jüri tarafından seçilen bağımsız sanatçıların eserlerini sergilediği 'The Artist Project' ile sergilenen tüm sanat eserlerinin belirlenmiş bir fiyatın altında satıldığı 'Affordable Art Fair’in bir sentezi sayılabilecek proje. Genç ve gelecek vaad eden sanatçılara, kendilerine ait bir alanda eserlerini sergileme deneyimini yaşayacakları bir platform aynı zamanda.

Mamut Art Project

50 sanatçının yaklaşık 10’ar metrekare sunum alanında 5 gün boyunca eserlerini sergileyeceği Mamut Art Project 16-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Video Art sponsoru Vestel ile ürün sponsorları Caran d’Ache kalemleri ve Neotek Events’in katkılarıyla gerçekleşecek sergideki eserler ve sanatçılar; Ali Akay, Nil Yalter, Mustafa Taviloğlu, Marcus Graf ve Sedat Öztürk’ten oluşan jüri tarafından belirlendi.

Mamut Art Project kapsamında düzenlenecek özel gösterim gecesinde genç sanatçılar, sanat dünyasında yer edinmiş kişilerle tanışma fırsatı bulacak. Sanatseverler ise, bu özgün eserlere “ulaşılabilir” meblağlarla sahip olabilecek.

Detaylı bilgi için www.mamutartproject.com 'u ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER