Pudra.com 08.03.2013

Moda ve sanat "edito" sergisinde buluşuyor

Moda ve sanat iç içe geçerse ne olur? Küratörlüğünü moda editörü Zeynep Tarhan Muslu'nun yaptığı "edito" isimli sergide moda tasarımcıları ve fotoğrafçılarının özgün işleri bir araya toplanmış.

Moda ve sanat iç içe geçebilir mi? Yoksa bu bir ütopya mı? Peki ya modacılar sanat, sanatçılar moda yapsaydı? "edito" sergisi ezberleri bozuyor ve klişeleri tersine çeviriyor.

Moda ve sanat

Sergi, moda ve sanata farklı açılardan iki ayrı bakış getiriyor. Serginin bünyesindeki her iş, kurgulanan hayali bir derginin sayfalarına gönderme yapıyor.

Moda tasarımcıları ve moda fotoğrafçıları "edito" için çağdaş sanat duyarlılığıyla kurgulanan ve bu sergiye özel olarak üretilen yepyeni işlerle sanatsal denemeler sunuyor. Öte yandan çağdaş sanat alanında eserler üreten sanatçılar da yine bu sergiye özel olarak hazırladıkları moda filtresinden geçirilmiş işler üretiyor.

Küratörlüğü, moda editörü Zeynep Tarhan Muslu tarafından gerçekleşen "edito" sergisi 9-31 Mart tarihleri arasında GaleriBu’da gezilebilir.

Katılımcılar:
Ayhan Yetgin, Barış Aktınmaz, Çağla Bingöl, Deniz Doğruyol, Ekrem Yalçındağ, Hande Çokrak, Khaled Akil, Meral Memiş, Nesren Jake, Nihan Peker, Seda Güven, Serkan Şedele, Tolga Bayraktar ve Zekiye Koçarslan.

GaleriBu
Adres: Şahkulu Mah. Serdar-ı Ekrem Sok. No:11, Galata/Beyoğlu, İstanbul
Tel: 0212 243 9193


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER