pudra.com 30.04.2010

Nostaljik Fotoğraf Stüdyosu Giyçek...

Türkiye’de ilk defa uygulanan nostaljik fotoğraf stüdyosu Giyçek'te hızla akan zamana inat, dakikalar içinde geçmişe gitmeye ne dersiniz?

Nostalji severleri zamanda yolculuğa çıkaracak ‘‘GİYÇEK, Nostaljik Fotoğraf Stüdyosu’’, tarihi Doğan Apartmanı’nda kapılarını açtı. Eski Pera fotoğraf stüdyolarından ilham alınarak yaratılan ‘‘Nostaljik Fotoğraf Stüdyosu’’nun bünyesinde Osmanlı dönemine ait farklı konseptler altında yaratılmış 35 adet kostümün yanı sıra mizanseni tamamlamak üzere birçok takı ve aksesuar da mevcut.

Nostaljik Fotoğraf Stüdyosu Giyçek...

Peki konseptler neler?

Osmanlı İmparatorlugu’nun heybetli Padişahı, hanedanın yüksek rütbeli Paşası, saraylı bir Hanımefendi, keyf-i sefa içindeki haremin güzeller güzeli Cariyesi, Göksu’da gezintiye çıkmış feraceli bir Hanımefendi, şık bir Üsküdar Katibi, isyankar ruhlu bir Külhanbeyi ya da gözüpek bir Yeniçeri kılığına girmek mümkün.

GİYÇEK’e kimler gelir?

Tek başınıza, eşinizle ya da ailenizle; en çok da arkadaşlarınızla unutulmaz bir anı ya da grup fotoğrafı çektirmek, ama hepsinden önemlisi eğlenmek ve eşsiz bir deneyim yaşamak isteyen herkes bekleniyor.

Nasıl?

Galata’nın tarihi binası Doğan Apartmanı’ndaki GİYÇEK, Nostaljik Fotoğraf Stüdyosu’na gelmeniz yeterli. Randevu almak mecburi değil.
Stüdyoya gelmeden önce hiçbir hazırlığa gerek duyulmuyor. İhtiyacınız olacak bütün aksesuarlar zaten stüdyoda bulunuyor.

Ne yapılıyor?

Stüdyoya gelip örnek fotoğraflardan portre stilinizi seçiyorsunuz. Portre stilinize uygun kıyafetleri de seçtikten sonra, kostümüzü giyip, aksesuarlarınızı kuşanıyorsunuz. Seçtiğiniz stile uygun olarak hazırladığımız mizansenlerde poz vermenize yardımcı oluyoruz. Aklınızdaki farklı ve yaratıcı fikirleri de beraber değerlendiriyoruz. Çekim sonrasında siz üstünüzü değiştirirken, çekilen fotoğraflarınız farklı renk ve kadraj seçenekleri ile hazırlanarak sizin beğeninize sunuluyor. Fotoğrafınızı çekim sonrasında hemen alabiliyorsunuz. Bütün bu çekim hazırlıkları, fotoğraf çekimi ve nostaljik fotoğraflarınızın teslimizi yaklaşık 30 dakika sürüyor.

GİYÇEK Ekibi

Gözde Otman, 2007 yılında Sabancı Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Programı’ ndan mezun olduktan sonra, 2008’de Scuola Politecnica di Design, Milano’da Visual Design masterını tamamladı. Mezuniyet sonrasında çeşitli fotoğraf projelerinde yer aldı. Fotoğraf sevgisine, nostalji merakı karışınca GİYÇEK Nostaljik Fotoğraf Stüdyosu’nu hayata geçirmeye karar verdi.

Merve Toprak, 2007 yılında Sabancı Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Programı’ ndan mezun oldu. Bir süre grafik tasarımcı ve iletişim asistanı olarak çalıştıktan sonra, nostalji sevdasına kapılıp GİYÇEK ekibine katıldı.

Hem eğlenceli dakikalar yaşamak, hem de unutulmaz bir anıya sahip olmak istiyorsanız yolunuz Giyçek'e mutlaka düşsün deriz...


GİYÇEK
Adres: Serdar-ı Ekrem Caddesi Doğan Apt. No.30-C Galata/İstanbul
Tel: 0212 251 8181
Fax: 0212 251 8283
Web: http://www.giycek.com
LCV: 0532 211 8181


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER