Pudra.com 01.03.2012

Yeşilçam'ın 'inatçı' kadınları

Yeşilçam'ın 21 'inatçı' kadını Dünya Kadınlar Günü için evlerinde, en doğal halleriyle poz verdi. "Yeşilçam'ın Kadınları" sergisi 8 Mart'ta İstanbul Bahçeşehir Kültür Merkezi'nde açılacak.

Sinemamızın akıllarda yer etmiş, isimlerini ve başarılarını günümüze kadar taşımış birbirinden inatçı 21 kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle objektik karşısına geçti.

Yeşilçam'ın 'inatçı' kadınları

Evlerinde en doğal halleriyle poz veren kadın sanatçıların isimleri şöyle:

Ayla Algan, Demet Akbağ, Devlet Devrim, Fatma Karanfil, Füsun Demirel, Gülsen Tuncer, Lale Belkıs, Macide Tanır, Mine Soley, Nazan Adalı, Nedret Güvenç, Nilüfer Aydan, Uğur Kıvılcım, Ülkü Ülker, Seden Kızıltunç, Serra Yılmaz, Suna Selen, Suzan Avcı, Şerif Sezer, Tulu Çizgen ve Tomris Oğuzalp.

'21 inatçı kadın' konseptiyle hazırlanan proje, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde "Yeşilçam'ın Kadınları" adıyla İstanbul Bahçeşehir Kültür Merkezi'nde fotoğrafların öznesi olan sanatçıların da katılımıyla sergilenecek.

Sergide fotoğrafı yer alan bazı sanatçılar Dünya Kadınlar Günü nedeniyle küçük bir söyleşi de gerçekleştirecek ve kadın hakları konusunda ne düşündüklerini katılımcılarla paylaşacak. Sergi açılışı Melihat Gülses konseriyle sona erecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER