› 
 › 
Pudra.com 27.06.2011

1 Temmuz'da vizyona giriyor: Aşka Şans Ver

Bu hafta vizyona yepyeni bir romantik komedi filmi giriyor. Yönetmenliğini Nicolas Cuche’nin üstlendiği ‘Aşka Şans Ver’ başarılı bir ilişki danışmanının ‘başarısız giden ilişkilerini’ mizahi bir dille beyaz perdeye aktarıyor.

1 Temmuz’ da Türkiye’de vizyona girecek olan ‘Aşka Şans Ver’ romantik komedi severlerin kaçırmaması gereken bir film. 2010 Fransa-Belçika ortak yapımı film; kariyerini başarıyla yönetmiş bir ilişki danışmanının talihsizliklerle dolu aşk hayatını konu alıyor.

1 Temmuz'da vizyona giriyor: Aşka Şans Ver

Kadınların kara kedisi Jullien!
Jullien mesleğinde başarılı bir ilişki danışmanıdır. Ama aynı başarıyı aşk hayatında gösteremez; ilişkileri en fazla 2 hafta sürer.

Jullien; hayatına giren kadınların aynı zamanda uğursuz kara kedisi olur! Jullien’in ilişki yaşadığı kadınlar; türlü türlü şansızlıklar yaşar. Jullien aşkta bu şansızlığını Joanna ile kırmak ister. Fakat işler hiç de istediği gibi gitmez… Aşka Şans Vermek hiç de o kadar kolay olmaz!

Sürükleyici, bir o kadar da komik sahneleri olan film de özellikle Jullien rolünde izleyicinin karşısına çıkan Francois-Xavier Demaison performansı dikkati çekiyor. Sinema tutkunlarının keyif alarak izleyeceği film; Türkiye’nin seçkin sinema salonlarında gösterime girecek.


Tür: Romantik Komedi
Yönetmen: Nicolas Cuche
Senaryo: Luc Bossi, Laurent Turner
Oyuncular: Virginie Efira, Francois-Xavier Demaison
Süre: 87 dk.
Yapım: 2010, Fransa-Belçika
Vizyon Tarihi: 01.07.2011


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER