› 
 › 
02.12.2016

Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali başlıyor

16-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek 19. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali programı belli oldu. Detaylar Pudra.com'da.

TÜRSAK Vakfı tarafından düzenlenen 19. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali programı belli oldu. Dünyanın dört bir yanından yılın en seçkin filmlerini bir araya getiren program, festival seyircisine farklı tatlardaki filmleri sunarak keyifli bir festival yaşatmayı hedefliyor.

19. Randevu İstanbul Film Festivali

Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile gerçekleştirilen 19. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali programı belli oldu. Farklı ülke ve kültürlerden 30’a yakın filmin yer aldığı programa bu yıl yeni bölümler de ekleniyor. 16- 22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 19. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, 15 Aralık akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki açılış töreninde Amma Asante’nin yönetttiği “Aşkın Krallığı” (A United Kingdom) filminin gösterimi ile başlayacak.
 
Sinemaseverler “Sinema Tarih Buluşması” bölümünde tarihi filmleri izleyebilecekleri gibi “Aç Gözünü!” bölümünde Oscar’ın muhtemel adaylarından birini veya yepyeni arthouse sinema örneklerini keşfedebilecekler. İspanya sinemasından örneklerin izlenebileceği “Günümüz İspanyol Sineması” ile “Perdede Gastronomik Devrim” isimli yemek ve açlık üzerine filmlerden oluşan orijinal seçki de merak edilen bölümler arasında. Ayrıca geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz büyük sinemacılar Tarık Akan, Abbas Kiyarüstemi ve Andrzej Wajda da ''Anısına'' başlığı altında festival kapsamında anılacak. 19. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali gösterimleri; Fatih Historia Cinemaximum ve Beyoğlu Atlas sinemalarında izlenebilecek.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
2016 Cannes Film Festivali'nin en şıkları
Bu yıl 69'uncusu düzenlenen Cannes Film Festivali, dün başladı. Gelin kırmızı halıda kimler ne giymiş birlikte bakalım.

​70. Venedik Film Festivali başladı!
Bu yıl 70'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali, "The Gravity" filminin gösterimiyle başladı. Açılış gecesinin favorisi, sarı derin bacak dekolteli elbisesiyle Natalie Borges oldu.

​2015 İstanbul Film Festivali 4 Nisan'da başlıyor
4–19 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleşecek olan 34. İstanbul Film Festivali'nin biletleri 28 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. 2015 İstanbul Filn Festivali'yle ilgili tüm detaylar Pudra.com'da.

​32. İstanbul Film Festivali'nde görülmesi gereken 40 film
32. İstanbul Film Festivali, 30 Mart-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 200'ü aşkın filmin gösterileceği festivalde özellikle hangi filmleri kaçırmamak gerekir? İşte görülmesi gereken 40 film...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER