› 
 › 
15.12.2017

2017'nin en çok izlenen filmleri

Yılın en çok izlenen filmleri belli oldu. Listeye Pudra.com'dan göz atabilirsiniz.

2017 yılının bitimine günler kala, beyaz perdenin en çok izlenen filmleri belli oldu. 2017 yılında vizyona giren ve sinemada en çok izlenen ilk 10 yapımın % 70'ini yerli filmler oluşturuyor. 

2017'nin en çok izlenen filmleri

Bakalım, yılın en çok izlenen filmleri neler olmuş?
 
1) Recep İvedik 5
Yılın en çok izlenen filmi Şahan Gökbakar’ın serinin son filmi olan “Recep İvedik 5” oldu. Şubat ayında vizyona giren film, 7 milyon 437 bin 50 kişi tarafından izlenerek 2017 yılının en çok izlenen yapımı olurken, aynı zamanda tüm zamanların en çok izlenen filmi olmayı başardı.
recep_ivedik
 
2) Ayla
Türkiye’nin 2018 Oscar Aday Adayı olan ve Ekim ayı sonunda vizyona giren “Ayla” filmi, 4 milyon 615 bin 608 izleyici rakamına ulaşarak 2017 yılının en çok izlenen 2. filmi oldu.
yilin_en_cok_izlenen_filmleri_ayla

3) Çalgı Çengi İkimiz
Ocak ayında vizyona giren, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı "Çalgı Çengi İkimiz" 2 milyon 798 bin 16 kişi tarafından izlendi.
ca

4) Hızlı ve Öfkeli 8
Hızlı ve Öfkeli film serisinin 8'incisinin yönetmen koltuğunda F. Gary Gray'in oturuyor. Yapımın oyuncu kadrosunda Vin DieselDwayne Johnson, Jason Statham,Charlize Theron, Lucas Black ve Kurt Russell gibi isimlerin yer aldığı film 2 milyon 656 bin 286 kişiyle en çok izlenen filmlerin sıralamasında 4. olarak yer alıyor.
hizli ve ofkeli

5) Yol arkadaşım
Başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği film, 1 milyon 810 bin 581 kişi tarafından izlenmiş.
yol-arkadaşım-en-cok-izlenen-filmler

6) Olanlar Oldu
BKM yapımı komedi filminin oyuncu kadrosunda başrolde Ata Demirer yer alırken, kendisine Tuvana Türkay, Salih Kalyon, Ülkü Duru, Seda Güven, Renan Bilek ve Toprak Sergen gibi tanınmış isimler eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün oturduğu komedi filmi Olanlar Oldu'nun senaryosunda da Ata Demirel'in imzası olan film,1 milyon 810 bin 568 kişi tarafından izlenmiş.
olanlar-oldu-en-cok-izlenen-filmler

7) Aile Arasında
Aralık ayında vizyona giren ve hala vizyonda olan "Aile Arasında" şimdiden 1 milyon 547 bin 194 rakamına ulaşarak 7. sırada olmayı başarmış. Gülse Birsel'in senaryosunu üstlendiği filmin kadrosunda ise uzun zamandır görmediğimiz ve komedi denince aklımıza gelen isimler bir araya gelmiş. Engin Günaydın, Demet Evgar, Fatih Artman, Su Kutlu, Gülse Birsel, Ayta Sözeri, Derya Karadaş, Devrim Yakut ve Erdal Özyağcılar gibi isimler bulunuyor.
aile-arasinda-yilin-en-cok-izlenen-filmleri

8) Karayip Korsanları Salazar'ın İntikamı
Johnny Depp , Javier Bardem , Brenton Thwaites , Kaya Scodelario , Orlando Bloom gibi isimlerin yer aldığı Karayip Korsanları film serisinin 5. Halkası olan Salazarın İntikamı 1 milyon 529 bin 857 izlemeyle 8. sırada yer alıyor.
karayipkorsanlarisalazarinintikami-yilin-en-cok-izlenen-filmleri.

9) Moana
Disney yapımı olan çocuk filmi Muana izleyiciyi şiirsel bir yolculuğa çıkarıyor. 1 milyon 337 bin 112 seyirciyle de en çok izlenen filmler arasında 9. sırada yerini alıyor.
s

10) Kolonya Cumhuriyeti
1 milyon 114 bin 318 izleyiciyle son sırada "Kolonya Cumhuriyeti" 2017 yılının en çok izlenen filmleri arasında yer alıyor. Komediyle bilim kurguyu birleştiren filmin başrollerini  Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin, Ersin Korkut paylaşıyor.
Kolonya_cumhuriyeti_en_cok_izlenen_filmler


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER