› 
 › 
Pudra.com 08.03.2012

8 Mart’a özel “Geçici Evlilik” gösterimi

Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Türkiye Fransız Kültür Merkezi Ankara Ofisi, İran asıllı Fransız yönetmen Reza Serkanian’ın “Geçici Evlilik” filmini bugün izleyiciyle buluşturuyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde Türkiye Fransız Kültür Merkezi Ankara Ofisi, İran asıllı Fransız yönetmen Reza Serkanian’ın “Geçici Evlilik” (Noces éphémères) filmini, Büyülü Fener Sineması işbirliğiyle izleyicilerle buluşturuyor. Film, ücretsiz olarak izlenebilecek.

8 Mart’a özel “Geçici Evlilik” gösterimi

Cannes Film Festivali’nde de yer alan “Geçici Evlilik” filminin gösterimi sonrası, yönetmen Reza Serkanian ile bir söyleşi de gerçekleşecek.

Türkçe altyazılı ve ücretsiz olarak yapılacak gösterim Büyülü Fener Sineması’nda.

Filmin özeti:
Her şey Taşra’da (İran) bir aile evinde iki olayın kutlamaları sırasında başlar: İki erkek çocuğun sünneti ve çocukluklarından bu yana beşik kertmesi olan Kazem ve kuzeni Effat’ın nişanı. Umut bağladığımız yeni nesil gençler için geleneklere boyun eğmenin sıkıcılığını ve cinselliğin kontrol altında olduğunu görsek bile, filmin ilk bölümü neşeli ve samimi bir ortamda başlar. Ahlak ve arzuları arasında belirsizlikler yaşayan yakında evlenecek olan damat, Kazem, yengesi Myriam ile çelişkili bir ilişki kurar.

Yer: Sinema Büyülü Fener, Kızılay - Ankara
Saat: 19.30




"Geçici Evlilik" filminin orijinal fragmanını izlemek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER