› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.08.2016

Bir köpeğin hayattaki amacı: A Dog's Purpose

2017'nin merakla beklediğimiz filmleri arasında yer alan A Dog's Purpose kalplerimize işleyecek. Filmin Türkçe altyazılı fragmanı Pudra.com'da.

Küçük dostlarımız yani hayvanların saf sevgisini işleyen filmleri çok seviyoruz. 2017'de vizyona girecek filmler arasında yer alan "A Dog's Purpose" yediden yetmişe herkesin kalbine işleyecek.

Bir köpeğin hayattaki amacı: A Dog's Purpose

Acaba sevimli dostlarımızın hayattaki bir amacı ne? Ruhumuzu iyileştirdiği, bize saf sevginin ne demek olduğunu gösterdikleri kesin. Peki ya onların gözünden? "A Dog's Purpose" bize bu sorunun cevabını tüm hikayeyi bir köpeğin gözünden anlatarak veriyor. W. Bruce Cameron'ın 58 hafta boyunca New York'ta en çok satanlar listesinde yer alan "Can Dostum" romanından uyarlanan filmde, tekrar tekrar dünyaya gelen bir köpeğin hayatın amacını anlamaya çalışması sıcacık ve esprili bir dille anlatılıyor. 

Çocuklarına hayvan sevgisi aşılamak isteyen tüm ebeveynlerin ailecek izlemeleri gereken "A Dog's Purpose", 2017'de çıkmasını merakla beklediğimiz filmler arasında. Filmin Türkçe altyazılı fragmanını izlemek için aşağıdaki videoya tıklayın. 



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER