› 
 › 
Pudra.com 31.05.2012

Açık havada "Prometheus" keyfi bu akşam!

Palmiyeler eşliğinde şezlonglar üzerinde, lezzetli patlamış mısırlar ile açık havada film izlemeye ne dersiniz? "Prometheus" bu akşam Wings Cinecity Trio Açıkhava Sineması'nda ön gösterimde!

"Gladyatör", "Alien", "Cennetin Krallığı", "Robin Hood" gibi unutulmaz filmlerin yönetmeni Ridley Scott'un en büyük projesi "Prometheus" 1 Haziran Cuma günü tüm Türkiye'de vizyona girecek. Ancak film, 31 Mayıs Perşembe akşamı (bugün) yaz sezonu için kapılarını açan Wings Cinecity Trio Açıkhava Sineması'nda ön gösterim ile vizyona giriyor. Palmiyeler eşliğinde şezlonglar üzerinde, lezzetli patlamış mısırlar ile açık hava sinema perdesinde film izleme keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz.

Açık havada

Başrollerini "Ejderha Dövmeli Kız" filminden tanıdığımız güzel oyuncu Noomi Rapace ve oynadığı birçok filmle başarısından söz ettiren yakışıklı oyuncu Michael Fassbender'in paylaştığı "Prometheus" filmini Wings Cinecity Trio Açıkhava Sineması'nda şezlonglara uzanarak izleme fırsatını kaçırmayın deriz. Filmin konusuna gelince...

Prometheus ile çığır açan yeni bir mitoloji yaratan Scott, insan ırkının dünya üzerindeki köklerini araştıran bir ekibin hikayesini anlatıyor. Bu serüvende evrenin en karanlık köşelerine sürükleniyorlar ve köklerimizi ararken buldukları, dünyanın sonunu getirebilecek bir şey oluyor. Artık bununla savaşıp insan ırkını bu bilinmez tehlikeden kurtarmaları gerekiyor.

Cinecity.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER